Együttműködés Kisfaludy-pályázat témában 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködési megállapodást írt alá a Tourinform Veszprémmel.

Kétmilliárdot nyert el kikötők fejlesztéséhez  

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében két balatoni kikötő fejlesztéséhez nyert el mintegy kétmilliárd forint támogatást az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. két leányvállalata - tette közzé az Appeninn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
Komoly pénzesőre számíthatnak az ötcsillagos szállodák

Komoly pénzesőre számíthatnak az ötcsillagos szállodák 

Akár ötszázmillió forint támogatásra is pályázhatnak a hazai ötcsillagos szállodák egy április 1-én este nyilvánosságra hozott pályázati kiírás szerint. A támogatás rendkívül nagylelkű, mivel akár projekt nettó költségének 70 százalékát is kiválthatja - írja a Balatontipp.hu.
Meghosszabbított határidőig pályázhatnak a panziók

Meghosszabbított határidőig pályázhatnak a panziók 

A nagy érdeklődésre tekintettel a panziók két hónappal tovább, 2018. március 14-ig nyújthatják be igényüket szálláshelyek fejlesztésére. Országszerte magasabb minőségű szolgáltatásokat, megújult, korszerű környezetet eredményezhet a panziók tekintetében a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció. 
Elindult a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció

Elindult a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció 

Minden idők legnagyobb szálláshelyfejlesztési programja indult el – 30 ezer szoba újulhat meg, ötezer új munkahely jöhet létre Magyarországon a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programnak köszönhetően.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!