Kezdődik a tavasz a Bubinál

Kezdődik a tavasz a Bubinál 

Szerdán véget ér a MOL Bubi téli üzeme, az átvizsgálás és a szükséges javítások elvégzése után ismét üzembe áll a 112 gyűjtőállomásos rendszer 1286 kerékpárja - közölte a BKK.

Nemzeti közösségi kerékpáros keretrendszert hoz létre a kormány 

Egységes, nemzeti közösségi kerékpáros keretrendszer létrehozására szolgáló részletes koncepció kidolgozására kérte a kormány a nemzeti fejlesztési minisztert, valamint a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztost, illetve arra, hogy tegyenek javaslatot a szükséges intézményrendszeri, fejlesztéspolitikai intézkedésekre és az egységes működést biztosító jogszabályi előírások kialakítására.

Óbudán adták át a századik Mol Bubi állomást 

Átadták a századik Mol Bubi állomást csütörtökön a III. kerületi Kolosy téren, ezzel együtt további két tucat dokkoló is elérhetővé válik, így 12 kerületben 112 gyűjtőponton vehető igénybe a fővárosban a közösségi kerékpáros-hálózat, 1270 kerékpárral.

Nagykanizsán is lesz közbringarendszer 

Az újonnan kiépített kerékpárkölcsönző-hálózat első elemét adták át kedden Nagykanizsán, ahol tavaszra 10 dokkolóállomáson 80 biciklit lehet majd igénybe venni.

Egymillió BuBi-bérlés, kétmillió kilométer 

Már több mint egymillió bérlést regisztráltak a Mol BuBi (Budapest Bicikli) rendszerében, a kerékpárokkal megtett kilométerek száma pedig meghaladja a kétmilliót - mondta a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Már Győrben is közbringára pattanhatunk 

Budapest és több vidéki város után Győrben is kiépítették a közösségi kerékpárkölcsönző rendszert, amely a vidéki városok közül a legtöbb, összesen 180 bicikliből áll - közölték a projektet bemutató szerdai sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen.

Előrukkolt a BKK a negyedéves Bubi-bérlettel 

Új negyedéves bérletet vezetett be a Mol Bubi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpárkölcsönző rendszer keretében július 1-jével a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ez 5000 forintba kerül, amelyből 1000 forint lebiciklizhető - tájékoztatta a BKK szerdán az MTI.

Új gyűjtőállomások és negyedéves bérlet a Bubinál 

Tizenöt új gyűjtőállomással bővült a Mol Bubi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpárkölcsönző rendszer hálózata, és új, negyedéves bérlettípust vezetett be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - közölte a társaság.
Új bringákkal és dokkolókkal bővítik a Mol Bubit

Új bringákkal és dokkolókkal bővítik a Mol Bubit 

Elkezdte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Mol Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszer hálózatának bővítését: tavasszal összesen 22 új dokkoló állomást helyeznek el Budapesten.
Ilyen volt a Bubi első tíz hete

Ilyen volt a Bubi első tíz hete 

Melyikek a legnépszerűbb MOL Bubi gyűjtőállomások, mennyi ideig biciklizik átlagosan egy bérlő? A BKK infografikán gyűjtötte össze a 10 hete működő MOL Bubi közbringarendszerrel kapcsolatos érdekességeket.

Látott már 500 Bubit egy helyen? 

Egy vetélkedő keretében hordták egy helyre a közbringákat.

Meghosszabbítja a BKK a Bubi tesztüzemét 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét - közölték szombaton az MTI-vel.

Végre elindul a BuBi? 

Júliusban indulhat a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi (Budapest Bicikli) - hangzott el a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettesnek és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Vajon mikor indul a Bubi? 

Az MSZP a budapesti közösségi kerékpárkölcsönző rendszer, a Mol Bubi indulásának időpontját tudakolja a fővárosi városvezetéstől.

Rekord népszerűségnek örvendenek a közbringák Bécsben 

2014 első negyedévében minden hónapban több mint száz százalékkal nőtt a közbringát használók száma az osztrák fővárosban. 2005 óta nem volt ilyen növekedésre példa.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!