Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában

Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában 

Elképzeléseik szerint öt éven belül tizenöt-húsz hazai és külföldi egységgel rendelkező hazai szállodalánccá bővülnek.
Négycsillagos mátrai hotelt vett a BDPST

Négycsillagos mátrai hotelt vett a BDPST 

A jövőben a BDPST Hotel Management üzemelteti a Lifestyle Hotel Mátrát, tovább erősítve a nyugodt, erdei környezetben elhelyezkedő szálloda szolgáltatási színvonalát. Cél, hogy a hegyvidéki környezetben elvonulni vágyó vendégek közkedvelt hazai választásává váljon a szálloda - tájékoztatta lapunkat a BDPST Group.
Bővült a Lifestyle Hotel Mátra****Superior csapata

Bővült a Lifestyle Hotel Mátra****Superior csapata 

Visszatért Hegyi Sára, mint spa & wellness tanácsadó, valamint a Turizmus Trend korábbi key account menedzsere, Mráz Gergő is a Lifestyle Hotel Mátránál folytatja pályafutását.
Lifestyle Hotel Mátra****superior és a Wellness Világnapja

Lifestyle Hotel Mátra****superior és a Wellness Világnapja 

A hegyvidéki életmódszálloda is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, aminek az volt a célja, hogy felhívják mind az emberek, mind pedig a vállalatok figyelmet arra, hogy minden év június második szombatján arra kérdésre keressük a választ, hogy Miként élhetünk egészségesebben és teljesebben? – még ha akár csak egy napra is!

Új szállodaigazgató a Lifestyle Hotel Mátra****superior élén 

2015. április közepétől Pál Károly vette át a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda vezetését. A szakember már több mint 25 éve tevékenykedik a hotelszakmában.
Az év legjobb szállodai kiadványa – LIFESTYLE SENSES!

Az év legjobb szállodai kiadványa – LIFESTYLE SENSES! 

Megszületett az Iránytű - a Turizmus Trend immár hagyományos - kommunikációs versenyének végeredménye, ahol közel 60 pályamű került az utazási szaklap szervezésében zajló verseny zsűrije elé. A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda tematikus, kéthavonta megjelenő életmódmagazinja, a LIFESTYLE SENSES szállodai kiadvány kategóriában került elismerésre és ért el 1. helyezést!
Booking.com Kiválóság Díj

Booking.com Kiválóság Díj 

A Booking.com 2014-es vendégértékeléseiért Kiválóság Díjban részesült a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda!
Már harmadszor Best of Budapest & Hungary díj!

Már harmadszor Best of Budapest & Hungary díj! 

A többszörösen díjnyertes LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda idén már harmadik alkalommal vehette át hazánk egyik legjobb wellness szállodájának járó Best of Budapest & Hungary 2014 díját. 
Mire számít 2015-ben?

Mire számít 2015-ben? 

A Turizmus Online cikksorozatot indít, melyben 2015-ös célokról, kihívásokról és a tervezett marketingtevékenységről kérdezzük a turisztikai szakma képviselőit. Sorozatunk első részében Henyecz Krisztina, a QUAESTOR Csoport Hotel Management Igazgatóságának marketing menedzsere válaszolt kérdéseinkre.
A Lifestyle Hotel Mátra****superior szálloda a Gault & Millau élén

A Lifestyle Hotel Mátra****superior szálloda a Gault & Millau élén 

Büszkeséggel tölti el a vezetőséget, hogy a világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott Gault & Millau hazai kiadásában a többszörösen díjnyertes LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszállodát ítélték az egyik legjobbnak a wellness hotelek rangsorában.

Csoportelső a Lifestyle Hotel Mátra****superior focicsapata 

Az aktív életmódot népszerűsítő hegyvidéki életmódszálloda munkatársai nem csak a futásban kiválóak, de a focipályán is megállják a helyüket!

Tripadvisor kiváló minősítési díjat kapott a Lifestyle Hotel Mátra 

"The Certificate of Excellence Award” minősítési díjat szerzett hazánk hegyvidéki életmódszállodája, a Lifestyle Hotel Mátra****superior.

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior csapata is részt vett a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón! 

2014. június 15-én került megrendezésre a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó, amely az ország legnagyobb és legrangosabb váltófutó rendezvénye.

Újra a legjobbak között: LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior 

Idén másodszor vehette át a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hazánk egyik legjobb wellness szállodájának járó díjat.

Magyar Turizmus Minőség Díjas a Lifestyle Hotel Mátra****superior 

Az ország első, Mátraházán épült hegyvidéki életmódszállodája működésének második évében, 2013-ban pályázott először a szakmai szervezet által kibocsátott Minőség Díjra.

Töretlen fejlődés 

Több újdonsággal és szolgáltatással várja vendégeit idén ősszel is a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior. 

LIFESYTLE HOTEL MÁTRA is csatlakozott a Egészség Hídja Összefogáshoz 

A gyönyörű mátrai hegyek ölelésében húzódó életmódszálloda, a LIFESYTLE HOTEL MÁTRA****superior koncepciójának fő célja az egészségtudatosság, egészségmegőrzés erősítése, így teljes meggyőződéssel csatlakozott az Egészség Hídja Összefogáshoz.

Kincs, ami van 

Bükkös és tölgyerdő, ásványi kőzetek, helyi gyógynövények, természetes alapanyagok, az évszakok változásával harmónában lévő holisztikus spa-szemléletmód, regionális gasztronómia, Mátra-környéki borkínálat, rendelhető párnamenü, élményzuhanyfolyosó – csak néhány az elegáns külső és belső designnal rendelkező mátraházi LIFESTYLE HOTEL MÁTRA ****superior egyedi szolgáltatásai közül. 

Új Executive Chef a Lifestyle Hotel Mátrában 

Mostantól a sokszoros bajnok (Erfurti Szakács Olimpia ezüstérem, Magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség zsűritagja, Expogast Luxembourg diploma, Epogast Luxembourg Nemzeti Válogatott ezüst- és bronzérem, Gastro-Art kupa, Kecskemét, aranyérem) Kovács Tibor is a mátrai wellness szálloda csapatát erősíti. 

Front Office Manager váltás a Lifestyle Hotel Mátrában 

Személyi változás történt Mátra egyik legnépszerűbb wellness szállodájának Front Office vezetői pozícióján.

Aktívan a Mátrában 

Téli túráim során nagyon megszerettem a Mátrát, ezért örömmel fogadtam el a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívását a környék aktív turisztikai lehetőségeit bemutató szakmai programra.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!