Luther-emlékhelyek Németországban

Luther-emlékhelyek Németországban 

Kettős ünnepi kiadvány jelent meg Luther nyomában - címmel utazóknak és érdeklődőknek a Hibernia és a Luther kiadók együttműködésében, amelyet június 12-én, szerdán mutattak be az Evangélikus Országos Múzeumban. 
Luther 2017 - Németország tematikus kampánya

Luther 2017 - Németország tematikus kampánya 

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) sajtótájékoztatón számolt be 2017-es tematikus kampányukról, a német idegenforgalomban várható fejlődésről, valamint a DZT középtávú céljairól február 21-én a Kempinski Hotel Corvinusban.
Digitális Luther

Digitális Luther 

2016. október 31-én pontosan a reformáció jubileumának kezdetekor a Német Turisztikai Hivatal (DZT) online is elindította „Luther 2017 – 500 éves a reformáció Németországban” tematikus kampányát.

„Nem volt egy egyszerű év” 

Annak ellenére, hogy több minden történt 2015-ben az országban, nem esett vissza a vendégforgalom. Tavalyhoz képest közel 1%-os növekedést könyvelhet el az idén a német turizmus – hangsúlyozta Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) igazgatója a Deutschland Travel Club év végi rendezvényén.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!