Lyon szakkiállítás, Bocuse d'Or, SIRHA, gasztronómia, szakácsverseny cikkek

Eredményhirdetés Lyon-ban: 11. lett a magyar csapat
Veres István és csapata a 11. helyen végzett a Bocuse d’Or lyoni döntőjén.

Sikeres idei Sirha
A látványos magyar stand kialakításában a Hungexpo közreműködött, több tízezer szakmabeli ismerhette meg a minőségi magyar alapanyagokat. A Bocuse d’Or VIP standján maga Jérôme Bocuseés OlivierGinon, a szakkiállítást szervező GL-Events elnöke is kóstolót kapott a hazai vendéglátás színvonalából.

Óriási teljesítményt nyújtott a magyar csapat
A vilag 24 legjobb séfje között a 13. helyezést ért el, az európai mezőnyben pedig továbbra is az előkelő 9. helyen van Magyarország.

Így mutatjuk be a hazai gasztronómiát Lyonban
Január 28-án a világ 24 legjobb séfje között száll ringbe Molnár Gábor és a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőn. Magyarország a 2016-os Bocuse d’Or regionális fordulójának házigazdájaként nemcsak az arénában, de a SIRHA szakkiállítás standján és a Bocuse d’Or szakácsverseny VIP részén is bemutatkozik. Prémium alapanyagok, borok, pezsgők, pálinkák és likőrök várják nagyközönséget, a VIP vendégeket hazai séfek látják vendégül.