Bezárja legértékesebb üdülőit a Magyar Posta

Bezárja legértékesebb üdülőit a Magyar Posta 

Jövőre már nem nyit ki a Magyar Posta üdülője Debrecenben és Balatonalmádiban, a dolgozóktól is elköszönt az állami vállalat. Így már nem marad több postás üdülő.
Csodafegyvere lesz a NAV-nak

Csodafegyvere lesz a NAV-nak 

Blokkolhatja az élelmiszer-automatákat az adóhatóság.
A magyar posta legendája

A magyar posta legendája 

A Benczúr Házba költöztetett Postamúzeum felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt érdekes, interaktív ismeretekkel szolgál. Évszázadokat repülünk előre, a Thurn und Taxis (jelenleg hercegi) család postakürtöt fújó lovas futárszolgálatától a delizsánszon döcögő, majd hirtelen vasparipán száguldó szolgáltatásig.

Direktmarketinget reggelire 

Tudjon meg többet az adatbázis- és geomarketingről, a postai liberalizáció gyakorlatáról és az ezzel kapcsolatos jogszabályok változásáról, valamint a transzpromónyomtatásról a Kreatív és a Feibra közös rendezvényén.

A Posta palettája 

Új üzletágban próbálja ki magát a Magyar Posta (MP), önálló leányvállalatot létre hozva belép az étkezési utalványok piacára. „Idén, a bevezetés évében még nem számolunk nagy piaci részesedéssel, jövőre azonban, az első teljes üzleti évben, már 10-15 százalékot szeretnénk kihasítani e területről”, mondta ezzel kapcsolatban Krátky Attila, a Posta Paletta Zrt. most hivatalba került vezérigazgatója.

Közös iráni-magyar bélyeg 

Valódi, akár borítékra is ragasztható bélyeget bocsát ki a két ország postája szerdán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!