Hamarosan új szálloda nyit a Mátrában 

A kétévente megrendezésre kerülő program előtt a MátrAsztal fogadta a vendégeket., ahol helyi kézműves termékeket lehetett kóstolni, így esküvői kalácsot, chilis krémeket, tökmagolajat. A jó gyakorlatot bemutató vendégelőadó, a Möllmann Ház is elhozta móri különleges termékeit így a kvircdelit, melyet jófajta móri borba vagy borlevesbe mártogatva fogyasztanak.

Postakocsi, retró Ikarus és betyárok a Mátrában 

Kétnapos programmal ünnepli a 130 éves Mátrai turizmus fennállását a két mátrai tdm szervezet, a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület és a Gyöngyös Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. 1887. május 15-én az egykori gyöngyösi Városháza dísztermében Hanák Kolos gyöngyösi ügyvéd hívta életre a magyarországi Kárpát Turistaegylet első vidékszervezetét, a Mátra egyletet. 
Fogadj örökbe egy hegyet a Mátrában!

Fogadj örökbe egy hegyet a Mátrában! 

Májusban a „130 éves a mátrai turizmus” programsorozathoz kapcsolódva a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület felhívással fordul magánszemélyek, közösségek, intézmények, szervezetek, önkormányzatok felé „Fogadj örökbe egy hegyet!” néven.

Tart a téli szezon, de már a tavaszra készülnek a Mátrában 

Javában zajlanak a téli programok a Mátrában, de a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület már a tavaszi és nyári programokra is gőzerővel készül.

Új elnökségi tagokkal bővült a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület 

November 25-én tartotta tisztújító közgyűlését az idén 10 éves Mátra Jövője Turisztikai Egyesület. A több mint 90 tagot számláló egyesület elnökévé ismét Kápolnai Nagy Ágnest választották, aki az alapítás óta vezeti a szervezetet.
Élőkép és várfutás a Siroki vár napján

Élőkép és várfutás a Siroki vár napján 

Október 15-én egyedi élményekkel várta a látogatókat hazánk egyetlen barlangvára, a siroki vár.
Hálózsákosok lepték el a Siroki várat

Hálózsákosok lepték el a Siroki várat 

Hétvégén új programmal jelentkezett a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület: Magyarországon elsőként hirdettek hálózsákos éjszakát műemléki falak között.
Elismerésben részesült a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület

Elismerésben részesült a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület 

Az egyesület megkapta a Telekessy-díjat.
Turisztikai eszmecsere észak-magyarországi szakemberekkel

Turisztikai eszmecsere észak-magyarországi szakemberekkel 

Egymás megismerése és a jó tapasztalatok átadása volt a célja annak az észak-magyarországi regionális találkozónak, amelyet a közelmúltban Kerecsenden rendezett a Magyarországi Tájházak Szövetsége. Ezen Heves, Borsod-Abaúj, Zemplén és Nógrád megyei szakemberek vettek részt.
Projektzáró és konferencia a Mátrában

Projektzáró és konferencia a Mátrában 

Szombaton Galyatetőn a Hunguest Grandhotel Galya adott otthont a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület két rendezvényének, a Mátra konferenciának és az ÉMOP 2.3.1-11-2011-0004 TDM pályázat projektzáró eseményének.

Postakocsi állomás és pulzusmérő táblák a Mátrában 

December 9-én tartotta évadzáró közgyűlését a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület. 

Hamarosan indul a mátrai postakocsi 

Május 22-én, a Múzeumok Éjszakáján indul első útjára a mátrai postakocsijárat. 

Idén is lesz Mátrai Múzeumok Éjszakája 

A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület június 22-én immár hatodik alkalommal rendezi meg a Mátrai múzeumok éjszakája programot.

Asszonyfarsang a Mátrában 

A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület február 10-én Sirokban és Kisnánán évadnyitó programot szervez Mátrai asszonyfarsang néven.

Utazás kiállításon a Mátra! 

Március 1-4-e között mindenkit szeretettel vár a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület az Utazás kiállításra, a Hungexpora.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!