Újranyitott Mauritius

Újranyitott Mauritius 

A Szputnyik V oltást is elfogadják az üdülőparadicsomban - írja a spabook.net.
Járatindulás Mauritius-ra

Járatindulás Mauritius-ra 

Újranyit Mauritius a turisták számára, ezért újraindítja járatait az Emirates légitársaság. Azonban nem mostantól, hanem csak október 1-től lesz igazán gond nélküli az odautazás.
Az ökokatasztrófa első áldozatai Mauritius-on...

Az ökokatasztrófa első áldozatai Mauritius-on... 

Több mint tucatnyi delfin tetemét találták meg Mauritius partjainál, ahol több mint egy hónapja egy zátonyra futott, japán tulajdonú hajóból ömlött olaj a tengerbe. Környezetvédők szerint a delfinek halálát az olajfolt vagy a hajótest elsüllyesztése okozhatta.
Óriási természeti katasztrófa fenyegeti Mauritiust

Óriási természeti katasztrófa fenyegeti Mauritiust 

A korallzátonyokat, a teljes tengerpartot és a lagúnát is tönkreteheti az olajszennyezés.

Sokszínű Mauritius 

Maurituson igazán sokszínű kultúra és változatos tájak várják a látogatókat, és a magyar piacra is figyelmet fordítanak, hiszen az Aviareps által szervezett közép-európai road-show állomásaként a helyi turisztikai hivatal és utazásszervezők Budapesten, a Kempinski Hotel Corvinusban találkozhattak hazai szakemberekkel és újságírókkal.
A kelet-európai piacon terjeszkedne Mauritius

A kelet-európai piacon terjeszkedne Mauritius 

Az Indiai óceánon található szigetet egyre több turista fedezi fel a térségből. A Mauritiusi Turisztikai Hivatal képviselete és 10 partnere, a kelet-európai bemutatókörútjuk keretén belül mutatta be az országot a Marriott Hotelben a vendégeknek. 
Mauritiuson járt tanulmányúton az Indulhatunk.hu csapata

Mauritiuson járt tanulmányúton az Indulhatunk.hu csapata 

11 fő részvételével saját szervezésű study tour-on vett részt az Indulhatunk.hu csapatának egy része Mauritiuson.
Mauritiusra indít közvetlen járatot a KLM

Mauritiusra indít közvetlen járatot a KLM 

A Holland Királyi Légitársaság az Air Mauritiussal közösen Mauritiusra indít direkt járatot Amszterdamból 2017 október végétől. 
Hallott már a Vanília-szigetekről?

Hallott már a Vanília-szigetekről? 

Trópusi paradicsom pálmafákkal, vulkánokkal, vízesésekkel, homokos tengerpartokkal, négy földrész kultúrájával – ezt nyújtja a turistának a Vanília-szigetek.

Bomba volt az Air France gépén 

Egy, a vécében talált gyanús csomag miatt szakította meg útját az Air France Mauritius-ról Párizsba (Charles de Gaulle) tartó 463-as járata vasárnap éjjel.

Isztambul-Mauritius-Antananarivo járatot indít a Turkish Airlnes 

A török légitársaság heti négyszer fog repülni a Mauritiust és Madagaszkárt érintő útvonalon.

Az Indiai-óceán térségében terjeszkedik az Austrian Airlines 

Szomszédék légitársaságának Sri Lanka-i és Mauritius-i járata is felszállt a héten. Az Austrian Airlines (AUA) ázsiai járatainak száma 6-ra bővült - közölte csütörtökön az AUA.

Az Utazás kiállítás játékának nyertesei Mauritiusra és Székesfehérvárra utaznak 

Az Utazás kiállítás játékának keretében két szerencsés látogató egy mauritius-szigeteki és egy székesfehérvári utazást nyert, amit március 27-én vehettek át.

Tárt karokkal vár Mauritius 

Svájc és Németország után közép-európai roadshow-jának harmadik állomásaként, szeptember 4-én a magyar utazási szakmának mutatkozott be az egzotikus Mauritius. A szigetország kínálatát a Mauritiusi idegenforgalmi hivatal (MTPA) és legfontosabb turisztikai partnerei ismertették.

Téli egzotikus utak már most foglalhatók! 

Már foglalhatók a Neckermann 2014/15 téli szezon legfontosabb egzotikus úti céljai! A német és az osztrák piaccal egy időben, magyar foglalási kóddal és rendkívüli előfoglalási kedvezménnyel már most le lehet csapni a legvonzóbb karácsonyi és szilveszteri ajánlatokra!

A kalap, ami egy évig a szállodai polcon várt 

Történt mindez egy mauritiusi szállodában, ahol a kalapjától soha meg nem váló, visszatérő vendég távozáskor ott felejtette fejfödőjét. Amikor egy évvel később újra megérkezett a trópusi szigetre, kalapja ott várta.

Shanghaji közvetlen járatot indított az Air Mauritius 

2013. január 24-től járatot indít az Air Mauritius Mauritius és Shanghaj, közölte lapunkkal a légitársaság hazai képviseletét végző Tensi Aviation.

Kihagyhatatlan: körutazás a Vanília-szigeteken! 

A térképen nem érdemes rákeresni a névre, a Vanília-szigetek elnevezés egy marketing együttműködést takar öt szigetcsoport között az Indiai-óceánon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!