Az újranyitás is veszteséggel jár a vendéglátásban

Az újranyitás is veszteséggel jár a vendéglátásban 

A HoReCa szektor újranyitása ugyanolyan sokkot jelent a tulajdonosoknak, mint annak bezárása - derült ki a METRO Kereskedelmi Kft. online kerekasztal-beszélgetésén.

Sirha Budapest 

14 ország kiállítói, szakmai versenyek és jövőkutató konferenciák 2016. május 9-11.

Főszerepben a gyöngytyúk 

A magyar gasztronómiában is régóta ismert gyöngytyúk a világ legrangosabb szakácsversenyének, az idei Bocuse d’Or húsételének fő témája. A kezdetben díszmadárként tartott baromfi a hosszú évek alatt igen kedvelt szárnyas étellé vált, húsa kiváló és nagyon egészséges. A magyar csapatnak holnap 15:05-kor percre pontosan kell tálalnia a gyöngytyúkot Lyonban.
Németországban a vendéglátósok boldog emberek

Németországban a vendéglátósok boldog emberek 

Stressz és kevés vásárló: ez az, amit a vendéglátással foglalkozó műsorok nap, mint nap mutatnak a hoteltulajdonosok és élelmiszerszolgáltatók világáról. A METRO start-up kutatása ellenkező képet mutat: a megkérdezettek túlnyomó többsége elégedett a saját üzletével. Ezeknek a független vállalkozásoknak a legnagyobb problémája a szakképzett személyzet hiánya, ami fontos hír azon magyarok számára, akik a németországi munkakeresést tervezik. - közölte tájékoztatójában a Merlin Communications.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!