Megnyílt a Minaro Hotel Tokaj

Megnyílt a Minaro Hotel Tokaj 

Az Accor vezető luxusmárkája, az MGallery Hotel Collection hivatalosan is megnyitotta új magyarországi szállodáját, a Minaro Hotel Tokaj – MGallery-t. sAz egykori andezitkő bányában megvalósított hotel a Tokaji-hegységben, Magyarország világörökségi borvidékén található. A varázslatos környezetben rejtőző kincset felfedező utazókat el fogja bűvölni a szálloda nyugalma, egyedi dizájnja, jellegzetes élményei, valamint az MGallery márka által kínált átgondolt öngondoskodási rituálék - tájékoztatta lapunkat az Accor.
Két ötcsillagos hotelt nyit Magyarországon az Accor

Két ötcsillagos hotelt nyit Magyarországon az Accor 

A Mövenpick hotelmárka a szántódi Mövenpick BalaLand Resort és FamilyParkkal mutatkozik be itthon, míg a tokaji Minaro Hotel MGallery a márka első Budapesten kívüli szállodája lesz. A két beruházás összértéke 78 millió euró - tájékoztatta lapunkat az Accor.

Luxus boutique resortot nyit az Orbis csoport Bosznia-Hercegovinában 

A fejlesztési stratégiájával összhangban az Orbis Group belép a bosznia-hercegovinai piacra a szarajevói régióban megnyíló MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa szálloda franchise szerződésének az aláírásával. A szálloda befektetője a Tarcin International Development Company d.o.o.
Hotel nyílt Párizs underground templomában

Hotel nyílt Párizs underground templomában 

Legendás történelmet magának tudó helyszínen nyitott új MGallery hotelt a francia Accor-csoport.
117 éves falak közt egyéves Hotel Nemzeti Budapest

117 éves falak közt egyéves Hotel Nemzeti Budapest 

Egy éve nyitotta meg kapuit a Hotel Nemzeti Budapest, Magyarország első MGallery szállodája, amely egyben őrzi a 117 éves múlttal rendelkező történelmi falak kulturális gyökereit, emellett viszont finoman elegyíti azt a modernitással. Az újra megnyílt hotel elmúlt egy éves működése során elnyerte a Best of Budapest&Hungary díjat, valamint a Business Excellence „új turisztikai szereplő” díját is, három nagyszerű kortárs kiállításnak adott már otthont és több kulturális kezdeményezésben is részt vett.
Arannyal és feketével nyitott az első MGallery

Arannyal és feketével nyitott az első MGallery 

Exkluzív divatbemutatóval, jazzkoncerttel, különleges állófogadással egybekötött szállodanyitót tartott június 6-án este az Accor-csoport, hiszen ekkor nyílt meg hivatalosan Magyarországon első, a világon 60. MGallery hoteljük, amely a lánc luxus és felsőkategóriás házainak körét bővíti mostantól.
Régi-új épület, vadonatúj programok

Régi-új épület, vadonatúj programok 

Ahol még Rigó Jancsi játszott, az egykori Nemzeti Színházzal szemben újraéled a művészet iránt érdeklődők kulturális központja. Az első budapesti MGallery szálloda az Artistic Spirit of Budapest megteremtése jegyében különleges programokkal készül: a kicsiket Etikettországba, a nagyokat Vasárnapi Asztalhoz invitálja.
M = művészet pártolása

M = művészet pártolása 

Az Accor csoport decemberben megnyílt MGallery kollekciójának első magyarországi tagszállodája, a Hotel Nemzeti Budapest idősebb, fiatalabb művészekkel népesült be február 19-én délelőtt, amikor új tagok felvételével hivatalosan is elkezdte működését az általuk alapított Nemzeti Művész Klub.
Megszépülve nyitott újra a Hotel Nemzeti

Megszépülve nyitott újra a Hotel Nemzeti 

Az Accor felső kategóriás MGallery márkájaként nyitott meg Budapesten a 200. óta zárva tartó Hotel Nemzeti.

Két új MGallery nyílik Milánóban 

Két új szálloda csatlakozik Milánóban az MGallery családhoz, az Uptown Palace és a Grand Visconti Palace, amellyel immár háromra nő az olasz városban található MGallery hotelek száma, közölte lapunkkal az Accor. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!