Szentendrén gyűlt össze a hazai utazási irodások színe-java

Szentendrén gyűlt össze a hazai utazási irodások színe-java  

A Szentendrei Skanzen területén tartotta idei közgyűlését április 9-én, egy nyarat idéző tavaszi napon a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ).
Travel Agency Day a BGE-n

Travel Agency Day a BGE-n 

BGE KVIK Turizmus Tanszéke és a MUISZ újra várja az utazási irodákat március 20-án a BGE Markó utcai épületének aulájában.
A város, amelynek éjszaka dobog a szíve

A város, amelynek éjszaka dobog a szíve 

Sevilla a spanyol szecesszió fellegvára, egykori mesés gazdagságú királyok és fellegváraik otthona. Andalúzia fővárosa, a flamenco és a chorizo hazája, Bizet: Carmen operájának szülőhelye. Történelmi emlékei főleg gyalogszerrel érhetők el, kivétel ez alól, ha szűk utcácskái valamelyikébe lendületesen bekanyarodik egy Hop on Hop Off járat – megdöntve ezt a megállapítást. Lakóinak többsége elsősorban spanyolul ért és beszél, mindannyian a szieszta, a fieszta felkent hívei, a város futballcsapatának magas tudása vitathatatlan.  Minderről és sok minden másról beszámolunk most laptársunk, a privátbankár.hu oldalon megjelenő cikkünk nyomán.
A MUISZ közgyűléséről jelentjük: Andalúzia, tradíciók, trendek  1. rész

A MUISZ közgyűléséről jelentjük: Andalúzia, tradíciók, trendek 1. rész 

A jövőre félévszázados fennállását ünneplő Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) 97. közgyűlését az andalúziai Sevillában tartotta május 24-én a bécsi központú Spanyol Turisztikai Hivatallal - ahol Jaime Hecht Lombardo felel a magyar piacért -, valamint a helyi, autonóm tartomány turisztikai képviseleteivel együttműködve.
Ezekkel sajnos kevésbé vannak tisztában az utasok

Ezekkel sajnos kevésbé vannak tisztában az utasok 

Van, aki csak a bojkottból értene? Őszinte és erőteljes vélemények légitársaságokról, a légi utasok jogairól és a fogyasztóvédelem lehetőségeiről a MUISZ panelbeszélgetésén.
Ismét külföldön tartja meg közgyűlését a MUISZ

Ismét külföldön tartja meg közgyűlését a MUISZ 

A képen látható szállodában rendezi meg idei első közgyűlését a Magyar Utazási Irodák Szövetsége április 6-9. között. 
Új elnök és tisztújítás az utazási irodák szövetségénél

Új elnök és tisztújítás az utazási irodák szövetségénél 

Tisztújítást tartott hétfői ünnepi közgyűlésén a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ). Molnár Gabriella elnök asszony 14 év után lemondott posztjáról, a tagság új elnököt választott Erdei Bálint személyében.

Amikor a MUISZ és a Német Turisztikai Hivatal randevúzik 

A MUISZ elnöksége 2014. július 24-én tartotta meg soron következő ülését, melyre ez alkalommal a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseleténél (DZT) került sor.

Megválasztották az idei év ifjú utazási irodását 

Az idén is lehetett pályázni az "Az év ifjú utazási irodása" címre. A díjat a MUISZ ünnepi közgyűlésén adták át szerdán. 

Születésnapi MUISZ-közgyűlés a Széchenyi fürdőben 

Az idén 40 éves a MUISZ. Ebből  az alkalomból rendeztek ünepélyes közgyűlést a Széchenyi fürdő dísztermében. Az eseményen szó esett a MUISZ elmúlt 40 évének legfontosabb eseményeiről, aktuális tevékenységéről, de volt ünnepi torta, sőt horvát klapa zene és különleges Maraschino-koktélok is. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!