Nespresso Atelier cikkek
Nyolccsillagos vacsora a Nespresso-tól
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava, és az ország legelismertebb szaktekintélyei - köztük séfek, kávé-, koktél- és borszakértők - mutatták meg, hogy a minőségi kávé túlmutat a mindennapokon, a gasztronómia fontos eleme.
Mennyit tud a kávéról? Tesztelje!
Hogyan halmozhatjuk az élvezeteket, ha kávéról, csokoládéról és borról van szó?
6+1 tipp a sztárséfektől
A február végén megrendezett négynapos Nespresso Atelier rendezvénysorozaton a kávé és a csúcsgasztronómia találkozásának lehettünk szem- és íztanúi. Most a sztárséfekből álló Atelier-csapat: Sárközi Ákos (Borkonyha), Palágyi Eszter (Costes Restaurant), Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet), Segal Viktor és Ádám Csaba (Olimpia Vendéglő) olyan praktikákat oszt meg velünk, amiket bárki hasznosíthat a mindennapokban.
A csúcsgasztronómia és a kávé találkozása
a Nespresso Atelier az év egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb gasztronómiai eseménye volt. Február 23-26. között a Várkert Casino gasztronómiai központtá változott, Michelin-csillagos magyar és olasz sztárséfek, sommelier és kávészakértő látta vendégül a csúcsgasztronómia és az exkluzív kávéélmények szerelmeseit.
Michelin-csillagos séfek a Nespresso Atelier-n
Michelin-csillagos magyar és olasz séfek, tökéletes étel- és italpárosítások, valamint különleges alkoholos kávékoktélok várnak mindenkit a Nespresso Atelier rendezvénysorozaton, amelyet idén második alkalommal rendeznek meg Budapesten.