Életre szóló ízélményekkel gazdagodtak, akik részt vettek a Nespresso Atelier idei négynapos rendezvénysorozatának programjain, melynek szakmai partnere a Dining Guide volt.
Az Atelier csapatot Sárközi Ákos (Borkonyha), Palágyi Eszter (Costes Restaurant), Segal Viktor, Ádám Csaba (Olimpia Étterem), Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar), Mészáros Ádám (Onyx Étterem), Herczeg Ágnes és Csorba Gábor borszakértők, illetve Nagy Zsolt kávészakértő alkotta.
Az utolsó estén hozzájuk csatlakozott a két Michelin-csillagos La Peca tulajdonosa és vezetője, Nicola Portinari, valamint Giancarlo Perbellini – a két, majd legújabb étterméért egy újabb csillagot szerzett – Casa Perbellini tulajdonosa.
4 nap, 8 séf, 8 Michelin-csillag, 10 étkezés, 32 fogás, 18 bortétel, 24 féle kávé, 550 vendég – ez az idei Atelier számokban, de a kellemes emlékek száma ennek még sokszorosa lehet. A vendégek között Nespresso Club tagok és ismert közéleti személyiségek is feltűntek.
Forrás: Vendég&Hotel Online