Csavar a nyírségi tájban: Hunguest Hotel Sóstó

Csavar a nyírségi tájban: Hunguest Hotel Sóstó 

A gyógyfürdőhőz egy csáppal kapcsolódik, kívül-pedig furán tekereg a négycsillagos, 120 szobás új nyíregyházi szálláshely. Az epiteszforum.hu szakértő elemző írása.
Hamarosan hivatalosan is megnyit a Hunguest Hotel Sóstó

Hamarosan hivatalosan is megnyit a Hunguest Hotel Sóstó 

A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn 4 milliárd forintból épülő, 9 ezer négyzetméter alapterületű, 123 szobás szálloda a megyeszékhely legkomplexebb szolgáltatást nyújtó szállodája lesz.
Célegyenesben az új sóstói szálloda építése

Célegyenesben az új sóstói szálloda építése 

Egy évvel ezelőtt tette közzé a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy a Hunguest Hotels Zrt. nyerte a négycsillagos sóstói wellnesshotel üzemeltetői pályázatát.

A Pangea összeállt 

Átadták a 38 szobás, több mint 1,6 milliárd forintból felépített Pangea Ökocentrumot és Szállodát szerdán Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.
Nyíregyháza Nagyszebenben is

Nyíregyháza Nagyszebenben is 

Első alkalommal látogatott el a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a nagyszebeni Hungarikum Napokra. Az immár hagyományosnak mondható erdélyi fesztiválon nem egyedül vett részt a TDM, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-vel közösen mutatta be városunk turisztikai attrakcióit.

Nyíregyháza a II. Hungaryfesten 

2018. május 26-27-én a Nyíregyházi TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közösen vett részt Ungváron a II. Hungaryfesten, amelyet Magyarország Ungvári Főkonzulátusa szervezett.
Egyedi stílusú hotel épül Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn

Egyedi stílusú hotel épül Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn 

Elkezdődött a Pangea Ökocentrum és Szálloda építése Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. 
Négymilliárd forintból épül négycsillagos hotel Nyíregyházán

Négymilliárd forintból épül négycsillagos hotel Nyíregyházán 

Letették egy négycsillagos szálloda alapkövét Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn szerdán, a 4 milliárd forint értékű beruházás a következő turisztikai szezonra készül el.

Látványbár és wellness is lesz az új nyíregyházi szállodában 

Megkezdődött az új négycsillagos wellness-konferencia szálloda építése Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, a 4 milliárd forint értékű beruházás várhatóan 2018 májusára készül el - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a nyírségi nagyváros polgármestere.

Szálloda és reptéri ingatlan átadását kéri Nyíregyháza az államtól 

Állami tulajdonban lévő ingatlanok térítésmentes átadását kéri Nyíregyháza önkormányzata repülőterének bővítéséhez, a településhez tartozó Sóstógyógyfürdő és a Jósa András Múzeum fejlesztéséhez - erről csütörtöki ülésén döntött a város közgyűlése.

Több mint félmillióan élvezték Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt 

Több mint félmillió vendég kereste fel a gyógyhellyé nyilvánított üdülőhely, a Nyíregyházához tartozó Sóstógyógyfürdő fürdőlétesítményeit 2015-ben - közölte a város önkormányzatának százszázalékos tulajdonában lévő Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

Az élményfürdő, az állatkert és a múzeumfalu is bővült Sóstógyógyfürdőn 

Befejeződött a több mint kétmilliárd forint értékű szolgáltatásfejlesztés Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, amelyet 2013-ban nyilvánítottak hivatalosan gyógyhellyé.

Őszi gyümölcsöskertek és megannyi csoda az Észak-Alföldön 

Az ősz jegyében két napos tanulmányutat szervezett a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága az Észak-Alföld Turisztikai Régióban. Az őszi szüreti és betakarítási időszakban mi más állhatott volna a study tour fókuszában, mint az alma, ez a zamatos gyümölcs pedig nagy számban terem Szabolcs-Szatmárban.

Kétmilliárdos idegenforgalmi fejlesztés Sóstógyógyfürdőn 

Befejeződik a gyógyászati szárny építése a nyíregyháza-sóstógyógyfürdői wellness és élményfürdőben a tavasz végére, az idegenforgalmi fejlesztés egy 2,1 milliárdos beruházási program keretében valósul meg - közölte a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Prágában mutatkozott be Nyíregyháza 

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. (TDM), a „Sóstó-Gyógyfürdők” Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság összefogásának eredményeként egy nagyszabású marketing kampány valósult meg a cseh fővárosban.

Így újul meg kétmilliárdos támogatással Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő 

Több mint kétmilliárd forint európai uniós támogatásból fejlesztik a gyógyhellyé nyilvánított Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt; a hét projektelemet tartalmazó idegenforgalmi beruházás alapkövét szerdán helyezték el a nyírségi üdülőhelyen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!