Online utazási irodává alakul az Air Asia

Online utazási irodává alakul az Air Asia 

Átalakítja bevételszerzési stratégiáját a súlyos anyagi gondokkal küzdő Air Asia, szállodai szobákat és szolgáltatásokat, sőt más légitársaságok járataira szóló repülőjegyet is egyre nagyobb arányban szeretne értékesíteni - írja az AIRportal.hu.

Svájcban sem alkalmazhatnak paritási klauzulákat az OTA-k 

Hamarosan Svájcban is törvény születik arról, hogy az online utazási irodák (OTA) nem köthetnek ki paritási klauzulákat a szállodákkal kötött szerződéseikben.

Regionális vezető lenne az új online utazási iroda 

A Beontrips Kft. utazási portálja közel egyéves előkészítés után indult útjára 2017 áprilisában Magyarországon. Az iparági tapasztalattal rendelkező, magyar alapítók által létrehozott vállalkozás mögött hazai és külföldi befektetők állnak. A beontrips.com utazási portál magyar és angol nyelven kínál globális utazási opciókat. 

Megállíthatatlanul nyomulnak az OTA-k 

A Tourism-Review felmérést és infografikát készített az online utazásfoglalások trendjeiről, melyből kiderül, hogy mi befolyásolja az utazókat, és melyek a legnépszerűbb netes utazási irodák.

Utazási weboldalakat büntetett az EU 

2013-ban a repülőjegyeket és szállodafoglalást kínáló weboldalak többsége, 552 ellenőrzött honlapból 382 nem tartotta tiszteletben az Európai Unió fogyasztóvédelmi előírásait - közölte hétfőn az Európai Bizottság.

Új beutaztató portál indul 

A Hajdú Travel utazási iroda indítja a weboldalt.
Elindult a Wizz Air virtuális utazási irodája

Elindult a Wizz Air virtuális utazási irodája 

Újabb szereplővel gazdagodott a hazai utazási paletta. A mai napon vált elérhetővé a Wizz Air online utazási irodája, a Wizz Tours, ahol az első csomagajánlatok már foglalhatók is.
7 éves a Gulliver.hu

7 éves a Gulliver.hu 

Idén lett hét éves a a gulliver.hu online utazási iroda, a licit utazások szakértője, amely mostantól megújult portállal fogadja látogatóit.

TravelMole és EyeforTravel elismerés az Agodának 

Az Agoda.com nemzetközi szállásfoglalási weboldal kapta meg 2012-ben a Kedvenc Online Utazási Oldal díjat a TravelMole és EyeforTravel 2012-es Online Utazási Innováció Díjkiosztóján.
Saját keresőt indított 6 szállodaóriás

Saját keresőt indított 6 szállodaóriás 

Egyesítette erejét hat a világ legnagyobb szállodavállalatai közül és létrehoztak egy szállodakereső weboldalt, amely a legtöbb online utazási irodához (OTA) képest kedvezőbb feltételek mellett teszi lehetővé az webes szobafoglalást.

Népszerű az Online Utazásközvetítői Szövetség 

Ugyan csak csütörtökön jelentették be az Online Utazásközvetítők Szövetségének tervezett megalakulását, máris meglepően sok az érdeklődő. Munkatársunktól

Kétszámjegyű növekedés 2010-ben az európai online utazási piacon 

Az európai online utazási piac 10%-os növekedésével számol jelentésében a PhoCusWright Inc. 2010-ben.

Túl van a csúcson a netes értékesítés? 

A Thomas Cook az idén 20-30 új utcai utazási irodát nyit Nagy-Britanniában, mivel a webes értékesítés „elérte a csúcspontot”.

Online utazási irodák gyilkos versenye 

Meglepő tendenciát mutat az amerikai online utazási piac: az elmúlt egy év során 2%-kal csökkent azok száma, akik online utazási irodák szolgáltatásait vették igénybe.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!