Egy időre kivonul a Marriott-lánc Oroszországból

Egy időre kivonul a Marriott-lánc Oroszországból 

Addig, ameddig tart a háború. Amint rendeződik a helyzet, nyilván átértékelik ismét a lehetőségeket.
A Coca-Cola is kivonul egyelőre az orosz piacról

A Coca-Cola is kivonul egyelőre az orosz piacról 

A Coca-Cola is csatlakozott azokhoz a vállalatokhoz, amelyek a háború és az azt kirobbantó orosz agresszió elleni tiltakozásul felhagynak az oroszországi működésükkel.

Pezsgővel és borral hódítottuk az orosz piacot 

Borokat, pezsgőket, libamáj-termékeket, konzervipari gépeket kínáltak többek között a magyar kiállítók a Magyar Turizmus Zrt. közösségi standján Moszkvában, a PRODEXPO-n.

Bemutatták TIMEA-t 

Egy év kihagyás után 2015 decemberében újra megrendezte szakmai nyílt napját a Magyar Turizmus Zrt., az eseményen a szakmabeliek találkozhattak a társaság külképviselőivel is.
Nem hagyjuk veszni az orosz piacot

Nem hagyjuk veszni az orosz piacot 

Húszmillió forinttal megtoldották az oroszországi magyar turisztikai reklámkampány költségvetését. Moszkva után decemberben Szentpétervár környékét célozzák majd a magyar reklámok.

Magyarország az orosz internetezők szemével 

A kutatás az internetes felhasználók oldaláról, vagyis blogok, posztok és keresések alapján segít megismerni Európa, és azon belül Magyarország megítélését az orosz piacon, amely jelenleg hazánk harmadik legfontosabb turisztikai küldőpiaca.

Szakmai fórum Bükfürdő orosz piaci lehetőségeiről 

A Magyar Turizmus Zrt. „Bükfürdő orosz piaci lehetőségei” címmel tartott szakmai fórumot Bükfürdőn a Greenfield Hotel Golf &Spa**** Hotelben, 2013. január 8-án.

Az észtek ellenállhatatlan csábítása 

Többszöri belépésre jogosító vízummal és az áfa-mentes vásárlás értékének csökkentésével csábítják az észtek az orosz turistákat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!