Ezt látni kell: misztikus kiállítás a Párisi Udvarban

Ezt látni kell: misztikus kiállítás a Párisi Udvarban 

Megnyílt az első digitális művészeti kiállítóhely csütörtökön budapesti Párisi Udvarban. Az újmédiumokat felvonultató galéria első tárlata a szakralitás és a digitális művészet kapcsolatát helyezi a fókuszba.
Megnyitott Budapest egyetlen exkluzív champagne bárja

Megnyitott Budapest egyetlen exkluzív champagne bárja 

Gyertek gyorsan, ez a csillagok íze!” - állítólag ezt kiáltotta Dom Pierre Perignon, amikor feltalálta a champagne-t. Bár a mondat eredete megkérdőjelezhető, a buborékos ital népszerűsége nem: a francia champagne mindenkit elvarázsol eleganciájával, könnyedségével, játékosságával. Az ÉTOILE Champagne Bar is ebben a szellemben várja vendégeit az ikonikus Párisi Udvarban több mint 50 féle tétellel, valamint az országban egyedül itt kóstolható vintage champagne-különlegességgel - tájékoztatta lapunkat az új létesítmény.
Hagyományok és modernitás a Ferenciek terén

Hagyományok és modernitás a Ferenciek terén 

Igazi találkozóhellyé kíván válni a Párisi Passage Café & Brasserie, ennek érdekében a magyar ízek és alapanyagok kerülnek fókuszba, helyenként némi csavarral.

63 év után bezár a Jégbüfé 

Miután a Mellow Mood Group tavaly megvásárolta a Párisi Udvart, a Jégbüfé és a műemléki védettség alatt álló épület összes üzlete bezár, hogy átadja helyét az épülő luxushotelnek.
Luxushotel, üzletek és étterem a Párisi Udvarban

Luxushotel, üzletek és étterem a Párisi Udvarban 

Az Óbuda-Újlak Zrt. megbízást nyert a Párizs Property Kft.-től (Mellow Mood Group), amelynek keretein belül a Párisi Udvar luxushotellé és vendéglátó egységek komplexumává alakításában vesz részt: teljes körű műszaki projektmenedzsment, illetve műszaki ellenőri munkálatokat végeznek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!