Utazások adventtől kora nyárig 

Megjelent a Proko Travel Utazási Iroda 2018/2019 tél-tavasz katalógusa, amelyből 2018. decemberétől egészen 2019. június 30-ig választhatnak kulturális körutazásokat az utazni vágyók. A prospektus téli ajánlatai között 6 adventi út, 3 szilveszteri és 3 Valentin-napi ajánlat is szerepel. Az iroda tájékoztatása szerint az adventi utak már több mint 60%-os telítettségűek és 2 szilveszteri utazás is már most elérte a garantált indulást.

Cityrama: népszerű gasztroséta és új, térképes kiadvány 

A Cityrama Utazási Iroda május 4-én mutatta be megújult és új prospektusait irodai és szállodai partnerei számára a Grand Café Liberté Kávéházban. 
Zsebre vághatjuk a Cityrama új prospektusát

Zsebre vághatjuk a Cityrama új prospektusát 

Megjelent a Cityrama Utazási Iroda legújabb kiadványa, mellyel várhatóan nagy sikert fog aratni a külföldi turisták körében.
Újdonságok a Cityrama 2015-ös programfüzeteiben

Újdonságok a Cityrama 2015-ös programfüzeteiben 

A Cityrama az idei évben is három megújult prospektussal jelentkezett a szezon kezdetén és amint az utóbbi években már megszokhattuk, ismét találhatóak újdonságok a programok között.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!