Receptek cikkek
Halászlé és rántott hal, majd bejgli? Merjünk bátrak lenni!
A legtöbb családnál megszokott, tradicionális menü készül a szentestére. A magyar asztalok többségén halászlé és rántott hal, majd bejgli követi egymást. Azonban karácsony másnapján már mindenki bátrabban süt-főz, akár egy-egy különlegesebb, új recepttel is készülhetünk ilyenkor. A tradíció vonalát követi, de mégis teljes gasztronómiai élmény lehet, ha egy igazi hungarikum, mégpedig a pálinka köré építjük fel a felnőttek karácsonyi menüjét.
Desszertkönyvet mutattak be a Szamos Gourmet Házban
Borbély Béla a Szamos Marcipán egykori fejlesztő technológusa.
Megújult a NoSalty.hu
Új tartalmi elemekkel, megszépült designnal várja olvasóit az immár 5 éves NoSalty.hu. Az oldal a megújulással élesítette a agyarországon elérhető legnagyobb publikus alapanyag-adatbázist is, mely a NoSalty-n megjelenő mintegy 15.000 recept és 1190 alapanyag mellé pontos kalória- és tápanyag-információkat rendel.
Főzzünk a skótok kedvencével!
A skótok több mint 30 éve esküsznek a Famous Grouse whiskyre, amit előszeretettel használnak ízletesebbnél ízletesebb fogások elkészítéséhez is.