Halászlé és rántott hal, majd bejgli? Merjünk bátrak lenni!

Halászlé és rántott hal, majd bejgli? Merjünk bátrak lenni! 

A legtöbb családnál megszokott, tradicionális menü készül a szentestére. A magyar asztalok többségén halászlé és rántott hal, majd bejgli követi egymást. Azonban karácsony másnapján már mindenki bátrabban süt-főz, akár egy-egy különlegesebb, új recepttel is készülhetünk ilyenkor. A tradíció vonalát követi, de mégis teljes gasztronómiai élmény lehet, ha egy igazi hungarikum, mégpedig a pálinka köré építjük fel a felnőttek karácsonyi menüjét.
Desszertkönyvet mutattak be a Szamos Gourmet Házban

Desszertkönyvet mutattak be a Szamos Gourmet Házban 

Borbély Béla a Szamos Marcipán egykori fejlesztő technológusa.

Megújult a NoSalty.hu 

Új tartalmi elemekkel, megszépült designnal várja olvasóit az immár 5 éves NoSalty.hu. Az oldal a megújulással élesítette a agyarországon elérhető legnagyobb publikus alapanyag-adatbázist is, mely a NoSalty-n megjelenő mintegy 15.000 recept és 1190 alapanyag mellé pontos kalória- és tápanyag-információkat rendel.

Főzzünk a skótok kedvencével! 

A skótok több mint 30 éve esküsznek a Famous Grouse whiskyre, amit előszeretettel használnak ízletesebbnél ízletesebb fogások elkészítéséhez is.  
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!