A DER Touristik felvásárolhatja a Kuonit 

A REWE Csoport turisztikai ága, a DER Touristik ma bejelentette, hogy mind az Európai Unió, mind Svájc versenyhatóságai feltételek nélkül jóváhagyták a svájci Kuoni Travel Holding Ltd. teljes európai utazásszervezői és utazási irodai üzletágának felvásárlását. A tranzakció, amelyet 2015. június 22-én jelentett be a REWE Csoport, ezzel teljessé vált.

A DER Touristik márka alá vonja turisztikai márkáit a Rewe csoport 

A kölni Rewe csoport újrapozícionálja magát és turisztikai aktivitásait egy közös ernyőmárka, a DER Touristik név alá szervezi, írja a Touristik Atuell. 

Célcsoport-katalógusokkal erősít a REWE Csoport 

A gazdasági nehézségek és a világpolitika viharai ellenére várhatóan növelni tudja idén forgalmát a REWE Csoporthoz tartozó Dertour.
A Kartago Tours többségi tulajdonosa lett a REWE Touristik

A Kartago Tours többségi tulajdonosa lett a REWE Touristik 

Átrendeződhet a régió utazási piaca azzal, hogy a német REWE Touristik felvásárolta a magyar Kartago Tours-t is tulajdonló cseh Exim Holding 51%-át.

Újabb stratégiai együttműködés a német vendégekért 

A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete, összefogásban Németország egyik legnagyobb utazásszervezőjével a REWE konszernnel, valamint az ADAC autóklub vezetéstechnikai részlegével, egy rendkívüli programra hívta meg Németország legnagyobb utazási irodáit.
A REWE előtt a Balaton jövő évi kínálata

A REWE előtt a Balaton jövő évi kínálata 

Már a 2012-es balatoni turisztikai kínálat mutatkozott be a REWE csoport rendezvényén.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!