Ro_fr cikkek
Új pizza-étteremlánc érkezik Magyarországra
Magyarországi terjeszkedésre készül a világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, az amerikai Little Caesars, adta hírül a franchising.hu.
Széll Tamásék bisztrót nyitnak a Hold utcai Piacon
Amint lezajlik január végén a franciaországi Lyon-ban a Bocuse d’Or döntő, Széll Tamás és párja, Szulló Szabina utána sem tétlenkedik, mert nagy fába vágták a fejszéjüket: 2017 februárjában saját vendéglátóhelyet nyitnak a fővárosban, a belvárosi Hold utcai Piac földszintjén.
Organikus, bio, zöld, környezetbarát
A Bécsben tapasztaltak alapján bizton állíthatom, egyenes út vezet a kizárólag bio-, organikus és csupa természetes (alap)anyagok világába. Még a mosogatás is természetbarát granulátumokkal, kizárólag környezetbarát módon történik. A Hotel und Gast szakkiállításon jártunk, a Messe Wien területén.
Séfváltás a Wellamarin konyháján
Mivel Kostyál Gábor távozik a Balaton déli-partján, Zamárdiban található Hotel Wellamarin konyhájának vezetői pozíciójából, ezért április 1-től új séf érkezik a négycsillagos ház konyhájára.
Bővülő személyre szabott szolgáltatások az MGallery Nemzeti Hotelben
Hotel Nemzetiként ismerhetjük, az MGallery-brand tagjaként, tavasztól pedig ismét változáson esik át a pesti, idén 120 éves, kívülről patinás, belülről álomszép butikhotel, amelyet 2015 októberétől új igazgató, a Sofiteltől átigazolt Balzer Timea vezet.
A nagy számok törvénye
25 éve nyílt meg a hely a Vár tövében a vendéglátóhely, 17 éve van együtt a két tulajdonos – Molnár Attila és Nyíri Szása -, mindketten az orosz konyha szerelmesei, fél éve pedig elég nagy változáson esett át a mindig is fine dining étteremként működő hely, az Arany Kaviár.
Ropták, nézték, megismerték
A Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete február havi találkozóját a Bécsi úti legújabb szórakoztató-központban tartotta, ahol a Buda Gastro ß Entertainment ügyvezetője, Jankura László fogadta a népes csapatot, és végigkalauzolta birodalmán.