Új pizza-étteremlánc érkezik Magyarországra 

Magyarországi terjeszkedésre készül a világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, az amerikai Little Caesars, adta hírül a franchising.hu.
Széll Tamásék bisztrót nyitnak a Hold utcai Piacon

Széll Tamásék bisztrót nyitnak a Hold utcai Piacon 

Amint lezajlik január végén a franciaországi Lyon-ban a Bocuse d’Or döntő, Széll Tamás és párja, Szulló Szabina utána sem tétlenkedik, mert nagy fába vágták a fejszéjüket: 2017 februárjában saját vendéglátóhelyet nyitnak a fővárosban, a belvárosi Hold utcai Piac földszintjén.
Organikus, bio, zöld, környezetbarát

Organikus, bio, zöld, környezetbarát  

A Bécsben tapasztaltak alapján bizton állíthatom, egyenes út vezet a kizárólag bio-, organikus és csupa természetes (alap)anyagok világába. Még a mosogatás is természetbarát granulátumokkal, kizárólag környezetbarát módon történik. A Hotel und Gast szakkiállításon jártunk, a Messe Wien területén.
Séfváltás a Wellamarin konyháján

Séfváltás a Wellamarin konyháján 

Mivel Kostyál Gábor távozik a Balaton déli-partján, Zamárdiban található Hotel Wellamarin konyhájának vezetői pozíciójából, ezért április 1-től új séf érkezik a négycsillagos ház konyhájára.
Bővülő személyre szabott szolgáltatások az MGallery Nemzeti Hotelben

Bővülő személyre szabott szolgáltatások az MGallery Nemzeti Hotelben  

Hotel Nemzetiként ismerhetjük, az MGallery-brand tagjaként, tavasztól pedig ismét változáson esik át a pesti, idén 120 éves, kívülről patinás, belülről álomszép butikhotel, amelyet 2015 októberétől új igazgató, a Sofiteltől átigazolt Balzer Timea vezet.
A nagy számok törvénye

A nagy számok törvénye 

25 éve nyílt meg a hely a Vár tövében a vendéglátóhely, 17 éve van együtt a két tulajdonos – Molnár Attila és Nyíri Szása -, mindketten az orosz konyha szerelmesei, fél éve pedig elég nagy változáson esett át a mindig is fine dining étteremként működő hely, az Arany Kaviár.
Ropták, nézték, megismerték

Ropták, nézték, megismerték 

A Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete február havi találkozóját a Bécsi úti legújabb szórakoztató-központban tartotta, ahol a Buda Gastro ß Entertainment ügyvezetője, Jankura László fogadta a népes csapatot, és végigkalauzolta birodalmán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!