A hely neve az eddig üresen álló stand száma, azaz Stand 25 Bisztró lesz. Társuk is van az új vállalkozáshoz, Csahók Ibolya személyében, aki a vendéglátás körüli teendőket vállalta magára. Szabina és Tamás pedig azzal foglalatoskodnak, amihez igazán értenek: ők főznek a konyhán. Amelyről egyébként bárki meggyőződhet majd, hiszen csak egy üvegfal választja el a 40 főt befogadó vendégtérről a professzionális gépekkel felszerelt látványkonyhát.
A hely amúgy összességében nem nagy, mintegy 50 nm-nyi terület, a helyet Fejes Gergő belső építész tervei alapján rendezik be. A konyha stílusa pedig erősen különbözik a piac felső szintjén lévő vendéglátóhelyek koncepciójától, hiszen fent főként egyféle ételt kínálnak egy-egy helyen, míg Széll Tomiék teljes menüsort, azaz elő-, főételt és desszertet is kínálnak minden nap, az étlapot pedig, terveik szerint, hetente cserélik. De, mint elmondták, emblematikus fogásaik - ilyen a gulyásleves, a rakott krumpli vagy a somlói galuska - mindig szerepel majd az ajánlatok között, és természetesen, ahogy eddig is, alapvetően magyar alapanyagokkal dolgoznak.