Többségi tulajdonos lett a magyar állam Sármelléken 

Lezárult a sármelléki reptér eladása, amelynek eredményeként az állam tulajdonába került a létesítményt üzemeltető Hévíz-Balaton Airport Kft. 90 százalékos részesedése – írja a Magyar Nemzet.
Új légi járatokat remélnek Sármelléken a fejlesztések révén

Új légi járatokat remélnek Sármelléken a fejlesztések révén 

Az elkövetkező három évben megvalósuló, a kormány által biztosított 6,6 milliárd forintos összeg révén jelentős légijárat-fejlesztéseket remélnek a sármelléki repülőtéren - közölte az MTI érdeklődésére a repteret üzemeltető Hévíz polgármestere.

Milliárdos fejlesztések várhatók Sármelléken 

Ötmilliárd forintból újulhat meg a sármelléki repülőtér 2020-ig, négymilliárdból gyorsforgalmi út kötheti össze a légi kikötőt az M7-essel - értesült a Magyar Idők. 

Befejeződött az egykor katonai objektumként működő sármelléki repülőtér kármentesítése 

Több mint ötéves munkával, mintegy 4,3 milliárd forintos európai uniós forrás felhasználásával kármentesítették az egykor szovjet katonai objektumként működő zalavári-sármelléki repülőtér területét.

Idén 11 város érhető el a sármelléki repülőtérről 

A legtöbb járat a beutazó turizmust szolgálja, Antalya a kivétel. A Hévíz-Balaton Airport 2015-ös menetrendje.
Várakozáson felüli érdeklődés a sármelléki török charterre

Várakozáson felüli érdeklődés a sármelléki török charterre 

Véglegesen eldőlt, hogy június 16-án elindul az első törökországi charter a sármelléki repülőtérről, mert a jelenlegi foglalási eredmények meghaladják az előzetes várakozásokat.
Minden feltétel adott a sármelléki repülőtér működéséhez

Minden feltétel adott a sármelléki repülőtér működéséhez 

Egy hete adtunk hírt arról az MTI segítségével, hogy milyen szezonra, forgalomra számítanak az idén a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton. A múltkori információk kiegészítéseként a repülőteret üzemeltető Kft. vezetőjét arról kérdeztük, nem jelent-e gondot, hogy a hírek szerint még mindig nem zárultak le az eszközök értékesítése kapcsán felmerült viták.

Bíróságon a sármelléki repülőtér adásvételének ügye 

Soron kívüli eljárásban vizsgálja a Zalaegerszegi Törvényszék a sármelléki repülőtér eszközeinek nemrég lezárt értékesítési eljárását - tájékoztatta a bírósági kifogást benyújtó Linusz Imre szerdán az MTI-t.

Szerződésbontás: újra eladó a sármelléki repülőtér 

A sármelléki repülőtér eszközeinek vevője nem fizette ki határidőre a vételár előlegét, ezért a felszámoló felbontotta a szerződést, új pályázaton értékesíti a vagyonelemeket - közölte a Zalai Hírlap online kiadása pénteken.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!