Tavaszig bezárt a szálloda és a fürdő Siklóson

Tavaszig bezárt a szálloda és a fürdő Siklóson 

A Siklósi Termálfürdő és a Hotel Castello is március 10-től várják újra a vendégeket.

Megújult a várkert Siklóson 

Új, korszerű, többfunkciós közpark jött létre Siklóson a helyi termelői piac otthonául is szolgáló várkert közelmúltban befejeződött, csaknem 400 millió forintos felújításával - tájékoztatta a Baranya Megyei Önkormányzat az MTI-t.
Utazás - A várkapitány dalban mondja el

Utazás - A várkapitány dalban mondja el 

Az Utazás kiállításon mutatták be a Siklósi vár formabontó, kimondottan a fiatalokat megcélzó dalát, amelynek szerzői és előadói mind az itt dolgozók.
EDEN győztes - élményszüret és lovagi avatás a turizmus világnapján Siklóson

EDEN győztes - élményszüret és lovagi avatás a turizmus világnapján Siklóson 

Nem aprózzák el Siklóson az élményeket a turizmus világnapján, hanem hatalmas ünnepséget rendeznek. Mindezt annak örömére, hogy megosztva bár, de Pécs-Siklós-Szigetvár első lett Magyarország legígéretesebb kulturális turisztikai úti célja elnevezésű Kiváló Európai Desztinációk (European Destinations of Excellence, EDEN) projekt keretében meghirdetett pályázaton.
Megnyílt  Siklós új turisztikai szolgáltató irodája, az infoPont Siklós

Megnyílt Siklós új turisztikai szolgáltató irodája, az infoPont Siklós 

A turizmus fejlesztése - a település rendkívüli adottságaira építve - Siklós város egyik kiemelt stratégiai célja. 

Már a Harkány-Siklós-Villány vonalon is kerékpárút vezet 

Kerékpárúton is bejárható a Harkány-Siklós-Villány közötti távolság a Siklóst Nagyharsánnyal összekötő, szerdán átadott bicikliútnak köszönhetően.

Távozik a Hotel Castello vezetője 

November 8-án távozik a Hotel Castello csapatából Sivó Roland szállodavezető.

Tavasszal megkezdődhet a siklósi négycsillagos építése 

Újra lendületet kaphat a tervezett siklósi szállodaberuházás, amelynek keretében kétszáz szobás, négycsillagos sportszálloda épülne az egykori siklósi határőrlaktanyából, külföldi befektetők bevonásával, írja a bama.hu.
Malomkövek, art deco és Ferrari-lakosztály

Malomkövek, art deco és Ferrari-lakosztály 

Ünnepélyes keretek között adták át a hét végén a baranyai kisváros, Siklós első négycsillagos szállodáját, a december vége óta működő Hotel Castellot.
Megnyitott Siklós legújabb ékessége

Megnyitott Siklós legújabb ékessége 

Felépült Siklós első négycsillagos szállodája, a december vége óta működő Hotel Castello hivatalos megnyitója január 24-én lesz.

Megújul a siklósi vár homlokzata is 

Folytatódik a siklósi vár felújítása: a Dél-Dunántúl legnépszerűbb erődítményének 2014 őszéig tartó és elsősorban az egységes homlokzatának kialakítását célzó munkáira 400 millió forintot költenek.

Az államfő felesége is végigjárja a Magyar Zarándokutat 

Második alkalommal indulnak zarándokok a Magyar Zarándokúton március 30-án Esztergomból, akik 17 napos gyaloglás után érik el Siklós máriagyűdi településrészét. Az úton részt vesz Schmittné Makray Katalin, a köztársasági elnök felesége is. A zarándokok a keresztény világ legnagyobb ünnepén, Húsvét vasárnap érkeznek majd Kalocsára.

Tavasszal új szálloda nyílik Siklóson 

A következő hónapokban több fejlesztés valósul meg Siklóson a  Dél-dunántúli Operatív Program pályázatán elnyert támogatás felhasználásával. 

Komplex látogatóközpontot adtak át Siklóson 

2011. október 15-én tartották a Siklósi Vár projektzáró rendezvényét, melynek célja a Dél-Dunántúli Operatív Programban megvalósult pályázat lezárása volt és a megvalósult modern Látogatóközpont átadása, bevezetése a köztudatba.

Jócskán a terv fölött a a siklósi termálfürdő forgalma 

Várakozáson felüli az érdeklődés a siklósi termálfürdő iránt: a létesítmény tavaly augusztusi nyitása óta a tervezettnél 30 százalékkal nagyobb, mintegy 80 ezres vendégforgalmat ért el.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!