Buszsofőrök: szaharai port tartalmaz a légkör! 

Szaharai port tartalmaz a légkör - írta hétfőn Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Tunézia: ahol utat tör magának az élet

Tunézia: ahol utat tör magának az élet 

Tunézia természeti csodái magával ragadók: a sivatag és a tenger találkozása, a pálmafákkal ölelt oázisok és a csillagfényes szaharai éjszakák még a sokat látott természetjárókat is lenyűgözik.

Májusban indulnak az első charterjáratok Tunéziába 

Hamarosan újraindulnak a repülőjáratok a magyar turisták egyik kedvelt üdülőhelyére, Tunéziába. Az úti cél iránti bizalom erősítése céljából a Magyar Utazási Irodák Szövetsége első külföldi közgyűlését az észak-afrikai országban tartotta meg áprilisban.

Távolodóban Afrikától 

Három ősi, ma már jobbára betemetett folyó szelhette át egykoron a Szahara sivatagos területét, vízben és növényzetben gazdag természetes útvonalat kínálva a modern ember őseinek, amikor hozzávetőleg százezer évvel ezelőtt megkezdték kiáramlásukat Afrikából - állítják a Hulli Egyetem tudósai.
103 tonnás turbináért szállt le Ferihegyen az óriásgép

103 tonnás turbináért szállt le Ferihegyen az óriásgép 

Nem kevesebb, mint 103 tonnát nyomott az az energetikai berendezés, amelyet ma délben egy darabban szállítottak el a budapesti repülőtérről. A különleges szállítmányt egy ukrán Antonov AN-124-es típusú óriásgép vitte magával a ferihegyi repülőtérről.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!