Rárepül az Aeroflot át nem vett gépeire a Turkish Airlines

Rárepül az Aeroflot át nem vett gépeire a Turkish Airlines 

Kelendőek a gazdátlanná vált új generációs szélestörzsűek, a Turkish Airlines a hírek szerint az Aeroflot szankciók miatt át nem vett A350-eseire és gyártási slotjaira csapott le, de még a Lufthansa is kihasználhatja a lehetőséget - írja az AIRportal.hu.

Kivonja óriásgépeit a Lufthansa 

Összes A380-asát, A340-esét és 747-400-asát kivonná egyes hírek szerint a Lufthansa-csoport, mivel a vártnál hosszabbra nyúlik a járvány miatti visszaesés - írja az AIRportal.hu
Tényleg A330-as repül!

Tényleg A330-as repül! 

Munkatársunk a Hungária-gyűrű még gyér, déli forgalmában autózott, augusztus 1-én, amikor egy Airbus A330-as hajtómű hangjára kísértetiesen emlékeztető morajt hallott. A hangot beérte a látvány, és mit ad isten, nem a légitársaság 330-asa repül végsikláson Ferihegy 13 jobbra!

El Al: jelentős flottabővítés a láthatáron 

Tizenöt darab szélestörzsű Dreamliner típusú repülőgép megvásárolásáról és lízingeléséről kezdett tárgyalásokat az El Al és a Boeing.

Több ezer új repülőgépre lesz szükségük a légitársaságoknak 

Az Airbus előrejelzése szerint a következő 20 évben 32 ezer új repülőgépre lehet igény a világban, 5 ezer milliárd dollár értékben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!