Két új gyógyhely az országban

Két új gyógyhely az országban 

2021-hez hasonlóan az elmúlt évben is kettővel bővült a hazai gyógyhelyek köre. Így már összesen 42 gyógyhely található Magyarországon.

Mit ennél, Gyöngyhajú lány? 

Magyar viszonylatban egészen különleges kiállítás Nyílik hamarosan Szentesen a Koszta József Múzeumban. Az Omega zenekarról emlékeznek majd meg 950 négyzetméteren a Gyöngyhajú lány című kiállítás keretében, ahol mindenféle zenekari relikviákat tekinthetnek meg a látogatók.
Nyitás után máris eladó egy vidéki város első négycsillagos szállodája

Nyitás után máris eladó egy vidéki város első négycsillagos szállodája 

Alig három hónappal az átadás után máris eladó Szentes első négycsillagos szállodája. Az Open Hotelt kínáló hirdetés az ingatlan.com-on bukkant fel.
Jövőre nyílik Szentes első hotelje

Jövőre nyílik Szentes első hotelje 

2018 júniusától várja vendégeit Szentes első szállodája. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától. 
Az olimpiai méretű medence kész, a wellness-fejlesztés kezdődik

Az olimpiai méretű medence kész, a wellness-fejlesztés kezdődik 

Több évi tervezést s a tavaly júniusi első kapavágást követően felépült, és csütörtökön ünnepélyesen átadták Szentes új fedett uszodáját, amelyet a Magyarország-Ausztrália női válogatott vízilabda-mérkőzéssel avattak fel.

Kurca-parton kalandpark 

Befejeződött a Kurca-part Kalandpark építése Szentesen. A Széchenyi liget mögötti parkerdő területén már csak apróbb simítások vannak hátra a munkából - írja a délmagyar.hu.

Szentes: szálloda lehet az úttörőházból 

Sikeres uniós pályázat esetén 44 szobás szállodává alakítaná egy cég Szentesen az egykori ligeti úttörőházat, a vállalkozást a város is segítené, írja a delmagyar.hu. 

Biodiverzitás Fővárosa lett Szentes 

A "Magyarországi Települések Biodiverzitás Díja" verseny Tatán rendezett díjkiosztóján Szentes kapta meg idén a "Biodiverzitás Fővárosa" címet, a természetvédelemben elért tevékenységéért Budaörs különdíjban részesült - közölte a versenyt koordináló szervezet szerdán az MTI-vel.
Korhatáros kiállítás a szentesi múzeumban

Korhatáros kiállítás a szentesi múzeumban 

Egy nem szokványos, pikáns témát jár körbe a szentesi Koszta József Múzeum április 19-én nyíló kiállítása, ami kultúr- és orvostörténeti szempontból is különleges.

Elkezdődött a szentesi Petőfi szálló felújítása 

Másfél év múlva fogadhat újra vendéget Szentes belvárosában a patinás Petőfi szálló, amelynek felújítása a közművek kiváltásával a napokban kezdődött el - értesült a délmagyar.hu.

Szentesen az Úttörőházból lesz szálloda 

Közelebb került a megvalósításhoz a Kurca-parti kalandpark terve és a volt szentesi úttörőház szállodává alakítása, miután az érintett cégek aláírták a támogatási szerződéseket. A meseparkkal együtt összesen 1,8 milliárdos fejlesztéshez beruházó partnert keresnek az ötletgazdák - írja a Dél-Magyarország.

Űttörőházból szálloda Szentesen 

Közelebb került a megvalósításhoz a Kurca-parti kalandpark terve és a volt szentesi úttörőház szállodává alakítása - számolt be a Délmagyar.hu.

Demján cége építené a luxusszállónak indult szentesi hotelt 

Demján Sándor érdekeltségéhez tartozó Arcadom Zrt. fogja elvégezni a szentesi Petőfi Szálló felújítását, mely azonban a sokadszor módosított kezdési időpontban sem startolt el – számolt be a delmagyar.hu. Az Arcadom szerint november elején fognak felvonulni a munkaterületre. Ez azonban attól függ, hogy meg lesz-e a hitel - írja az Ingatlanmagazin.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!