A kiállításról szóló sajtóközlemény legérdekesebb eleme viszont egyértelműen az, hogy a 2019 nyaráig tartó kiállítás idejére a múzeumhoz közeli négycsillagos szálloda, az Open Hotel Szentes kávézójában Omega Éttermet alakítanak ki, ami valószínűleg egyaránt példátlan a magyar popkultúra és muzeológia történetében. Az étterem lényege, hogy a látogatók a zenekar tagjainak kedvenc ételeit fogyaszthatják el.
Megkerestük a Koszta József Múzeumot, ahonnan megtudtuk, hogy az ételek teljesen hivatalosak, a zenekar tagjai személyesen kóstolták végig a menüsort, hogy az ételek megfeleljenek az igényeiknek, de jöjjön a lényeg!
Az Omega tagjainak kedvenc ételei:
Kóbor János - brassói aprópecsenye
Benkő László - kacsamáj és comb zöldséggel
Debreczeni Ferenc - paprikás krumpli kolbásszal
Molnár György - lecsó főtt kolbásszal
Szöllőssy Katinka - BBQ oldalas
A kiállítás november 30-án nyílik és 2019. május 30-áig látogatható Szentesen a Koszta József Múzeumban.
Forrás: Index