Jövőre nyílik Szentes első hotelje

2018 júniusától várja vendégeit Szentes első szállodája. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától. 

A hotel hiánypótló beruházás a városban, hiszen eddig a Szentesre érkezők apartmanházakban, panziókban, és vendégházakban tudtak megszállni, 25 km-es körzetben nincs hasonló szálláshely a térségben.

Az új beruházás a nyitást követően 11 fő számára biztosít majd munkalehetőséget. 

2017 júliusában indult az építkezés a csendes Szentesi Üdülő- és Sportövezetének a peremén, az Örvény soron, a Kurca folyó mellett 2500 m2 alapterületen. 

Három szinten, 24 szobában foglalhatnak majd szállást az Openben pihenni vágyó vendégek. Minden szoba a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 m2 tér áll rendelkezésre.

A légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szobákban minden feltétel biztosított lesz a nyugodt kikapcsolódáshoz. 

A recepciós szolgálat a nap bármely szakában 0-24 óráig áll a vendégek rendelkezésére, két idegen nyelven is. A hotel saját zárt parkolóval rendelkezik majd, és lehetőség lesz 24 órás csomagmegőrzésre is. 

A szállodában egy Á la carte étterem fog üzemelni, ahol a szálloda vendégei számára félpanziós ellátás is elérhető lesz, de külsős vendégek is betérhetnek majd egy vacsorára. Egy kültéri 14 m hosszú, feszített víztükrű medence is fokozza a látványt és emeli a szálloda színvonalát. 

A Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejárata mindössze 400 méterre található az Open Hoteltől, ami a Kurcán átívelő kishídon könnyen megközelíthető. 

 


Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.
Luxus és elegancia a Balaton partján: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel

Luxus és elegancia a Balaton partján: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel 

Két és féléves felújítás után közel két hónapja nyílt meg a Kenese Bay Garden, ahol néhány felejthetetlen napot töltöttünk.
Ötcsillagos hotel lett az év felnőttbarát szállodája

Ötcsillagos hotel lett az év felnőttbarát szállodája 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery nyerte el Magyarországon a 2023-as év felnőttbarát szállodája elismerést Az Utazó magazin szavazása alapján.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.