Idén négy charterjárat közlekedik Tunéziába 

A Kartago Tours és a Taurus Reisen együttműködésének köszönhetően négy charter járat indul Tunéziába. 
Díjazták a legjobb tunéziai tour-operátorokat

Díjazták a legjobb tunéziai tour-operátorokat 

Tunéziai ízek és dallamok kíséretében köszönte meg a hazai utazási szakma együttműködését a Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal Budapesten. 

Daloló delfinek és chakchouka Tunéziában 

A Taurus Reisen utazási iroda 1999 óta működik Magyarországon. Az évek során igazi Tunézia-specialistává fejlődött, amit az általuk szervezett tanulmányút résztvevői is megtapasztalhattak.

Török túra Antalyától Alanyáig 

Törökországi study-túrát szervezett a Taurus Reisen április 26. és május 3-a között, melynek elsődleges célja a régió hoteleinek bemutatása volt, de azért a környék megismerésére is jutott idő.
Taurus Reisen, a mediterrán varázsló

Taurus Reisen, a mediterrán varázsló 

Az erősen szegmentált magyar utazási piacon igazi üde színfoltot jelent a Taurus Reisen. Sokan Tunézia-specialistaként könyvelik el, pedig kínálata már túlmutat az észak-afrikai országon. 
Egész télen repülhetünk Tunéziába

Egész télen repülhetünk Tunéziába 

Ha megfelelő lesz az érdeklődés, egész télen közlekedhet a Taurus Reisen tunéziai charterlánca – közölte az utazásszervező.
Az irodák szerint nem indokolt a külügy Tunéziával kapcsolatos figyelmeztetése

Az irodák szerint nem indokolt a külügy Tunéziával kapcsolatos figyelmeztetése 

A Külügyminisztérium napokban kiadott figyelmeztetésében fokozott óvatosságot kért a Tunéziába készülő magyaroktól, mivel az országban nagyobb demonstrációkra lehet számítani. Az utazásszervezők szerint a turisták továbbra is biztonságban nyaralhatnak az észak-afrikai országban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!