Mi várható a turizmusban 2024-ben?

Mi várható a turizmusban 2024-ben? 

Belép a mesterséges intelligencia, fontos lehet az alkoholmentes kínálat és a streamingszolgáltatók is nagy befolyásra tesznek szert - laptársunk, a Privátbankár előrejelzését olvashatják.
Íme a Szallas.hu új arca

Íme a Szallas.hu új arca 

 A Szallas.hu TikTok-csatornájának követői 2022 márciusában ismerték meg Pirost, az ügyfélszolgálatot egy személyben megtestesítő izgalmas karaktert. Néhány hónap szünet után Piros most nemcsak a TikTokra tért vissza színes videóival, ő lett ugyanis a Szallas.hu arca. Így már Piros mosolyog a Szallas.hu oldalán és ajánlja fel segítségét a szálláskeresőknek a 10 év után távozó Novák Mariann, az ügyfélszolgálat egykori kollégája után, aki a Szallas.hu Back Office csapatának vezetője volt - közölte a Turizmus Online-nal a társaság.
Torkig van a szelfizőkkel ez a szakrális úti cél

Torkig van a szelfizőkkel ez a szakrális úti cél 

Nepál legnépszerűbb turisztikai célpontjairól kitiltották a TikTokot, hogy helyreállítsák a békét a szent helyeken - írja a Roadster.
Beszáll az ételkiszállító bizniszbe a TikTok

Beszáll az ételkiszállító bizniszbe a TikTok 

A cég ezzel a lépéssel monetizálná, hogy a felületen a receptek, gasztrovideók is rendkívül népszerűek - írja testvérlapunk a Kreatív.
Bicepsszel tört tojás terjed a TikTokon

Bicepsszel tört tojás terjed a TikTokon 

A magyar iskolások legalább negyede nem reggelizik, az európai 13 éves diákoknak pedig a 40 százaléka szintén reggeli nélkül indul iskolába egy 2019-es kutatás szerint. A legpörgősebb közösségi felületen keresztül tanítják a fiatalokat tojást sütni a Tojásszövetséggel együttműködve az élet teljesen más területéről érkező TikTokkerek, akiknek szórakoztatva tanító videóit már több mint egymillióan látták.
A TikTok az új Google ads?

A TikTok az új Google ads? 

Interjú Buza Balázzsal, az INTREN közösségi média és tartalomgyártó csapatának vezetőjével arról, hogyan változtatta meg a digitális tartalomfogyasztási szokásainkat a pandémia, mik az aktuális trendek, és hogy néz ki jelenleg egy sikeres digitális marketingkampány.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!