Az Emirates légiutas kísérői mintha egy divatlapból léptek volna ki

Az Emirates légiutas kísérői mintha egy divatlapból léptek volna ki 

A jelenlegi egyenruhát a légitársaság belső tervezői a Simon Jersey brit vezető egyenruha-gyártóval közösen alkották meg, és 2008. július 28-án mutatták be az Emirates első A380-as repülőgépének ünnepélyes átadásakor.
Légiutas-kísérőket keres az Emirates

Légiutas-kísérőket keres az Emirates 

Ennek oka széles törzsű flottájának bővítése.
Bővíti pilótaképző központját az Emirates

Bővíti pilótaképző központját az Emirates 

Az új központot várhatóan 2024-ben adják át, melynek köszönhetően az Emirates évente 54 százalékkal bővítheti pilótaképzési kapacitásátMagyarországon is toboroz fedélzeti csapatába a légitársaság. Legközelebb Pécsett és Budapesten.
Rengeteg dolgozót vesz fel a két nagy repülőgépgyártó

Rengeteg dolgozót vesz fel a két nagy repülőgépgyártó 

Mindkét nagy repülőgépgyártó jelentős létszámbővítést tervez 2023-ban, az új példányok iránt növekvő kereslet miatt a gyártási területekre keresik a legtöbb munkavállalót, de a mérnöki és az új technológiák fejlesztésével foglalkozó pozíciókra is folyik a toborzás - írja az AIRportal.hu.
A Wizz Air nagyon belehúzott a toborzásba

A Wizz Air nagyon belehúzott a toborzásba 

2022 első 9 hónapjában 2500 új légiutas-kísérőt vett fel a WIZZ.
Pilótatoborzó napot tart a Wizz Air Budapesten

Pilótatoborzó napot tart a Wizz Air Budapesten 

A Wizz Air folytatja nagyszabású toborzását Magyarországon, ezúttal pilóták jelentkezését várják október 16-án 10:00-tól - tájékoztatta lapunkat a légifuvarozó.
Augusztusban is toboroz Budapesten az Emirates

Augusztusban is toboroz Budapesten az Emirates 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a júliusban megrendezett nyílt nap után augusztusban ismét Budapestre érkezik az Emirates toborzó csapata, hogy magyar munkatársakat keressen légiutas-kísérő csapatába. Emellett a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága budapesti ügyfélkapcsolati központjába, valamint értékesítési csapatába is várja a magyar jelentkezőket.

Légiutas-kísérőket keres az Emirates 

Magyar munkatársakat is toboroz légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates.
Leginkább a turizmus-vendéglátásban nőtt a toborzási kedv

Leginkább a turizmus-vendéglátásban nőtt a toborzási kedv 

 Az utolsó negyedév lezárultával elmondható, hogy 2021 a munkaerőpiac szempontjából példa nélküli év volt. A tizenkét hónap alatt jól látható, intenzív toborzási hullám ment végig az országon, a vállalatok erőteljes munkaerő-felvételbe kezdtek, és bár az utolsó szakaszra valamelyest lassult a folyamat az őszi tetőzést követően, összességében 2021 utolsó negyedéve 80 százalékkal több hirdetést hozott, mint az előző év azonos időszaka – derül ki a Profession.hu friss, negyedéves jelentéséből.
Ismét szezonális dolgozókat keres az Easyjet

Ismét szezonális dolgozókat keres az Easyjet 

A 2022-es nyári szezonra hirdetett felvételt az Easyjet, elsősorban légiutas-kísérőket toboroz, akik márciustól októberig dolgozhatnak biztosan a cégnél - írja az AIRportal.hu.

3500 munkatársat keres az Emirates 

Az Emirates az utazási enyhítésekkel párhuzamosan fokozatosan újraindítja járatait. Jelenleg a dubaji központ munkatársait keresik, akik az utasokat szolgálják ki a fedélzeten vagy a repülőtéren. További információk ide kattintva érhetőek el - tájékoztatta lapunkat az Emirates.

Megsokszorozódott a diákokat toborzó álláshirdetések száma 

Egy év alatt a négyszeresére nőtt a diákokat toborzó álláshirdetések száma Magyarország piacvezető állásportálján, amivel párhuzamosan a jelentkezések is látványosan gyarapodtak. A fiatal munkavállalók által leginkább előnyben részesített kategóriák az elmúlt 3 év során megváltoztak. A diákmunka szempontjából a leginkább frekventált nyári időszak lezárultával a Profession.hu felmérést készített saját adatbázisa alapján.

A legjobb jelöltek megszerzésének módja 

A Magyarországon kialakult munkaerőhiány következtében szinte minden szektorban megnehezült a toborzás, ez a Horeca-szektorra különösen igaz. Egyre több nehézséggel szembesülnek a mindennapokban a cégvezetők és a HR szakemberek, hiszen a gyorsan változó munkaerőpiaci viszonyok és a munkavállalók minél jobb minősége között kell megállniuk a helyüket. Ma már a munkahelyváltás folyamata is felgyorsult, ami a toborzóktól azonnali reakciókat és hatékony kommunikációt kíván meg számos csatornán, miközben rövid időn belül kell megtalálniuk a szervezet számára tökéletes munkaerőt, adja hírül a Piac és Profit írása alapján laptársunk, a Hrpwr.hu szakmai portál.

Nagyszabású toborzókampányba kezd a Wizz Air 

A Wizz Air korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele, még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

Megérkezett a munkaerő-piac Tinder megoldása 

Négy rövid videó, pár alapinformáció megadása és már mehet is a jelentkezés a kiszemelt állásra – ennyire egyszerű és gyors lehet az álláskeresés az itthon egyedülállónak számító Pozi mobilalkalmazással. A megoldás a vállalkozások számára is nagy előnyöket tartogat, hiszen akár egy hét alatt lebonyolítható a toborzási folyamat az applikáció segítségével.

Milliós bírságot is eredményezhet a diszkrimináció munkaerőkeresésnél 

Már az álláshirdetésben is ügyelni kell a diszkrimináció kerülésére. Ugyanis egy diszkriminatív álláshirdetés, vagy egy rosszul sikerült interjú – és a pályázó elutasítása – több százezeres, de akár milliós nagyságrendű bírságot is eredményezhet a munkáltató oldalán. A HRCENTRUM összegyűjtötte, honnan indul az esélyegyenlőség a toborzásnál, és főként az állásinterjúkon itthon és külföldön.

Már toborozza a munkatársakat az új magyar földi kiszolgáló 

Toborzó felhívást tett közzé az Airport Service Budapest Zrt., az új ferihegyi földi kiszolgáló cég a repülőgép- és utaskiszolgálási alapfunkciók mellett VIP lounge üzemeltetésére, jegyértékesítésre és légiáru-szállítással kapcsolatos tevékenységekre is keres dolgozókat - írja az AIRportal.hu.

Majdnem tízezer új munkavállalót vesz fel a Lufthansa 

2018-ban a Deutsche Lufthansa AG több mint 8000 új munkavállalót vesz fel. Többségük utaskísérő lesz a Lufthansa Csoport különböző légitársaságainál. Egyedül a Lufthansa, Németország legnagyobb légitársasága, mintegy 2500 utaskísérővel bővíti a frankfurti és müncheni légi csomópontok állományát. A Lufthansa Csoport légitársaságai összesen 4000 új utaskísérő toborzására készülnek az idén. 

Romkocsmákban vadássza a munkaerőt a Dreher 

A Dreher Sörgyáraknál még nem tapasztalható az a kiugró munkaerőhiány, amely számos más vállalkozást sújt, de látva a munkaerőpiaci trendet, fel kell készülni erre a lehetőségre is – vélekedik Kreiter Éva, a Dreher Sörgyárak HR igazgatója, aki a hosszú távú munkaerő-stratégiában, ugyanakkor a megkülönböztető, interaktív és élményalapú toborzásban látja a megoldást. A cég rendhagyó állásbörzéje hatalmas érdeklődés mellett, teltházzal zajlott le.

Magyarul beszélő légiutaskísérőket toboroz az American Airlines  

A légitársaság olyan légiutaskísérők jelentkezését várja, akik folyékonyan beszélnek magyar, cseh, holland vagy kínai nyelvek egyikén.

Indul a Wizz Air eddigi legnagyobb toborzókampánya 

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette eddigi legnagyobb szabású, az egész hálózatra kiterjedő toborzó kampányát. 

Budapesten is toboroz az ír fapados 

Bővíti alkalmazottainak számát a Ryanair, ennek keretében a légitársaság Európa-szerte toborzónapokat hirdetett, többek között Budapesten is.

Pilóták, figyelem! Budapesten toboroz az Emirates 

Tapasztalt pilótákat keres dubaji központú légitársaság. Az Emirates Európai Pilótatoborzó Roadshow-jának budapesti állomásán várja a leendő kollégákat.

Tagtoborzó gyűlést szervezett a Magyar Idegenvezetők Egyesülete 

Január 16-án egy impozáns rózsadombi étteremben találkoztak a frissen alakult Magyar Idegenvezetők Egyesületének tagjai, hogy megtartsák az egyesület első tagtoborzó taggyűlését.

Budapesten toboroz légiutas-kísérőket a fapados légitársaság 

Több mint kétezer fővel bővíti alkalmazottainak számát a Ryanair.

Magyar légiutas-kísérőket keres az Emirates 

Szegeden és Budapesten toboroz hamarosan dolgozókat az Emirates légitársaság.

200 pilótát vesz fel az easyJet 

A legnagyobb brit légitársaság a jövő évben nem csak desztinációinak számát növeli, de 200 új pilótát is keres gépeire. Az easyJet a tervezett új útvonalak kapcsán kiírt toborzásra a repülés minden területéről vár munkatársakat: számítanak pályakezdőkre, de a hadsereg és más légitársaságok volt pilótáira is
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!