Topgasztronómia cikkek
Ellentmondás a hazai topgasztronómia területén
Május 16-án ismét átadják hazánk legjobb éttermeinek járó elismeréseket az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála keretei között. Az éttermek tesztelése, listázása még javában zajlik. Gasztronómiai trendekről Herczeg Zoltán, a Dining Guide, hazánk legrégebbi gasztronómiai platformjának lapigazgatója, gasztronómiai tanácsadó beszél.
Séfváltás a Costes Csoport élén
12 év után, tavaly év végével távozott Miquel Rocha Vieira, a Costes éttermek executive séfje, alaposan feladva ezzel a leckét a tulajdonosi körnek, hogy találjanak megfelelő szakembert a helyére.
Hosszú Tányér - mi lehet az?
A megfejtés: új csúcsgasztronómiai hely a Zengő lábánál.
Fő helyre kerültünk a világ topgasztrotérképén!
Fő helyre kerültünk a világ topgasztrotérképén!
A tökéletes rántott hús receptje
Ha azt mondom, Bázakerettye, sokan bizonyára visszakérdeznek: az meg mi? Bár a nagyon eminenseknek talán a tanulmányaikból beugrik, hogy ez az a hely, amelynek köszönhetően kőolaj-nagyhatalom lehettünk volna (nem lettünk), később termálvizet is találtak, és kezdték egyre többen felkeresni a községet a pihenni vágyók.
Onyx: a jövő szakácsainak bölcsője
Az Onyx életében mindig is fontosak voltak a versenyek és az utánpótlás nevelés. Az elmúlt években a Hagyomány és Evolúció versenytől a Chaîne des Rôtisseurs ifjúsági szakácsversenyen át a Bocuse d’Or döntőjéig megfordultak és egyben kiemelkedő eredményeket értek el az étterem ifjú szakácsai.