Magyar topséf vezeti a N28 Wine & Kitchen konyháját

Magyar topséf vezeti a N28 Wine & Kitchen konyháját 

Molnár Márk 20 év után tért haza Magyarországra. Most Budapest legújabb boréttermenek étlapját és új ételeit kreálja, mint chef patron.
Jótékonysági főzés: meghosszabbítva

Jótékonysági főzés: meghosszabbítva 

Mivel a járvány nem vette figyelembe a Bocuse d'Or séfjeinek gáláns felajánlását, és tovább folytatódott a megadott határidőnél - így a topséfek folytatták CSR-akciójukat a METRO Gasztroakadémia nagykonyháján.

Fő helyre kerültünk a világ topgasztrotérképén! 

Fő helyre kerültünk a világ topgasztrotérképén!
Hústalan ételekre fókuszál a topséf

Hústalan ételekre fókuszál a topséf 

Alain Ducasse, aki 21 Michelin-csillagot gyűjtött be eddig, szembe megy a csúcsgasztronómiára jellemző húsfogyasztási trenddel – olvasható az Origo Táfelspicc nevű, étkezésorientált aloldalán. Hétfőn nyíló párizsi éttermének organikus termékekből készült menüje főként növényi eredetű alapanyagokból készülő ételekkel csábítja a vendégeket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!