Eredetileg április 11-ig született megállapodás a jótékonysági ételkiszállítást illetően, de április 25-ig meghosszabbították az önkéntes főzések időtartamát, azaz a következő héten tovább folytatják a jótékonysági főzést a nagykereskedelmi lánc segítségével, adja hírül a gasztro-hírportál.
A Bocuse d’Or-szervezte séfösszefogás tehát folytatódik a METRO Gasztroakadémia konyháján.
Nem hagyják abba a főzést az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legtöbb beteget fogadó vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársai számára.
Miután Szulló Szabina és Széll Tamás a húsvéti ünnepnapokon a saját éttermükben, a Stand25-ben folytatták a főzést, sikerült meghosszabbítani a jótékonysági együttműködést. Harmath Csaba gasztronómiai szakértő, Bősze Ákos (METRO Magyarország), Volenter István(Bocuse d’Or-coach), Molnár Bence (Bocuse d’Or magyar csapat commis), Veres István (a Bocuse d’Or magyar csapat és a Babel Budapest séfje), valamint Eszenyi Gábor (METRO Magyarország) főzött együtt, és ezt folytatják az április 20-val kezdődő héten tovább.
Forrás: Dining Guide