Túlélők a Török Riviéra hoteljeiben

Túlélők a Török Riviéra hoteljeiben 

Antalya szállodái rendhagyó módon már a szezon előtt tömve vannak. De nem turistákkal, hanem a földrengés miatt evakuált túlélőkkel. A törökspecialista utazásszervező, Sun and Fun tulajdonos-ügyvezetőjét, Tolga Deniz Sariyücét kérdeztük a helyzetről, és annak hatásairól a közelgő szezont illetően.
Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja

Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja 

A Török Riviéra szépségeihez kerülhettek közel az Orex Travel partnerei, akik május 19-e és 26-a között nyerhettek betekintést a tour operátor különleges szállodai és élménykínálatába - közölte szerdán az utazásszervező.
Sun & Fun Holidays: új járatok és tanulmányutak a török tengerpartra

Sun & Fun Holidays: új járatok és tanulmányutak a török tengerpartra 

A nagy érdeklődésre való tekintettel tovább növelte törökországi charterjáratainak számát a Sun & Fun Holidays. Az utazásszervező a közelmúltban két tanulmányutat is szervezett a török tengerpartra partnereinek.
Leszállt a Green Travel idei utolsó balatoni járata

Leszállt a Green Travel idei utolsó balatoni járata 

Kedden reggel érkezett idén utoljára Antalyából a Freebird légitársaság Airbus A320 típusú gépe a nyugat-balatoni repülőtérre. Június 17-től kezdve 11 járatpár fordult meg Sármellék és a török Riviéra között. Főként a pécsi, szombathelyi, győri, ajkai, tapolcai és zalaegerszegi utasok választották ezt a repteret.
Sun & Fun Holidays: török tanulmányút másodszor

Sun & Fun Holidays: török tanulmányút másodszor 

Törökországi tanulmányúttal ért véget a minap a Sun & Fun Holidays idei study túráinak sora. 

Még tovább bővít a Green Travel Törökországban 

A legmerészebb várakozásokat is felülmúlta az érdeklődés a török riviérára az idei évben. Ennek eredményeképpen ismét bővít a Green Travel – mondta el Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.
Törökországban járt partnereivel a Sun&Fun Holidays

Törökországban járt partnereivel a Sun&Fun Holidays 

Az idei évben immáron harmadszor kelt útra partnereivel az utazásszervező tanulmányútra, az úti cél ezúttal a Török Riviéra volt.
Ismét bővít a Green Travel

Ismét bővít a Green Travel 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Green Travel Nemzetközi utazási iroda bővíti induló chartergépei számát a Török Riviérára - mondta el lapunknak Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.
Közelebb hozzák a török Riviérát a Dunántúlhoz

Közelebb hozzák a török Riviérát a Dunántúlhoz 

Időben, távolságban közelebb kerül a jövő nyártól a török Riviéra a Dunántúlhoz, derült ki azon a vasárnapi sármelléki studytouron, amin a Dunántúl északnyugati, délnyugati és középső részén működő utazási irodák munkatársainak tartottak a jövő nyártól közlekedő antalyai charterről.
Törökország animátorszemmel

Törökország animátorszemmel 

Megérkeztünk! Az elején persze mindenki meg volt illetődve – mégis csak egy ötcsillagos szállodában vagyunk. Nem lehet akárhogyan viselkedni. A hely gyönyörű, a kiszolgálás tökéletes, az emberek barátságosak és kommunikatívak. Mi pedig mindebben benne élünk, hiszen a Neckermann Klub Oázis programjának animátorai vagyunk – heti hat napban szervezünk programokat és foglalkozunk a vendégekkel, gyerekekkel, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jól érezzék magukat. Sikerült elintéznünk a vezetőséggel, hogy a zászlónkat és az infótáblánkat kitegyük, így mindenki előre értesülhet a heti programokról. Még pár egyeztetés, és az arcképünk is kikerül majd a mini club elé, hogy már az első perctől felismerjenek minket a gyerekek.

Törökország: két világrész határán 

A török riviérán egymást érik a jobbnál-jobb szállodák. A kiváló szolgáltatások és az all inclusive-ellátás mellett a környékbeli látnivalók sora is hozzájárul a török sikertörténethez.

Elindult a Green Travel debreceni török chartere 

Kedden, június 17-én teljes töltöttséggel indult el a 2014 év első debreceni charterjárata a Török Riviérára.

Török Riviéra: ideális pihenés az egész családnak 

A Török Riviérán minden adott, ami egy kellemes, családi pihenéshez szükséges: bámulatos öblök, végtelen strandok, a háttérben a Taurus-hegység. Homokos illetve kavicsos tengerpart, kristálytiszta tengervíz, vízi sportolási lehetőségek, hangulatos éttermek, all inklusive-szállodák sora várja a vendégeket.

Törökországi tanulmányútra vitte partnereit a Sun&Fun 

A törökországi utaztatásban vezető szerepet betöltő Sun&Fun Holidays mintegy negyven viszonteladó partnerét vitte le a török riviérára, hogybemutassa főbb szállodáit, árualapjának legújabb hoteljeit és mutasson ízelítőt fakultatív programjaiból.

A török riviérán és Észak-Cipruson jártak a Green Travel partnerei 

Véget ért a Green Travel ez évi első tanulmányútja, amelynek során a török tengerpartot és Észak-Ciprust fedezhették fel az iroda partnerei. 

Áprilistól a Sun & Fun repül Egyiptomba és Tunéziába 

Az utazásszervező április elsején indítja első charterjáratát Hurghadába, április 29-én pedig a Tunéziába utazók ülhetnek fel az első Monastirba tartó gépre a Sun & Fun Holidays szervezésében.

Bővíti török kapacitását a Sun & Fun Holidays 

A Török Riviérára irányuló utazási hajlandóság növekedésére reflektálva az utazásszervező kapacitásbővítést kezdeményezett - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Sun & Fun Holidays.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!