Rogán Antal és a turizmusirányítás 

— derül ki, egy a Mandiner.hu portál számára Gulyás Gergellyel készített interjúból.
Bienerth: Prágát le kell győzni, Bécset meg kell ostromolni

Bienerth: Prágát le kell győzni, Bécset meg kell ostromolni 

Felfokozott várakozás előzte meg és nagy érdeklődés kísérte dr. Bienerth Gusztáv turizmusért felelős kormánybiztos előadását a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége budapesti közgyűlésén, ahol elsőként ismertethette szélesebb szakmai plénum előtt a kormányzat turizmussal kapcsolatos elképzeléseit.
Az összes, turizmussal kapcsolatos feladatot az NFM felügyeli

Az összes, turizmussal kapcsolatos feladatot az NFM felügyeli 

Miután a turizmusirányítás és -fejlesztés átkerült a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz, hétfő este megjelentek a Magyar Közlönyben az ezt szabályozó rendeletek és határozatok.

Megtudtuk, kik a kormány - idegenforgalmi - partnerei 

Országot márkázni gyűlt össze az apparátus és a szakma Budapesten, az Akvárium Klubban kedden, ahol a hetek óta mindenkit foglalkoztató turizmusirányítás átszervezéséről kézzelfoghatót továbbra sem tudott meg senki az ezúttal megnyitóját megtartó Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterétől.

TIMEA és a kérők 

Drasztikusan átalakulhat a turizmusirányítás eddigi rendszere, amennyiben megvalósul az a kiszivárgott tervezet, amely egy állami csúcsszerv létrehozását tűzte ki célul.
Hivatal, részvénytársaság, ügynökség: így változott az állami turizmusirányítás

Hivatal, részvénytársaság, ügynökség: így változott az állami turizmusirányítás 

Közel száz éve működik olyan állami hivatal Magyarországon, amelynek feladata a turizmus irányítása. Ezt a szervezetet nevezték már hivatalnak, részvénytársaságnak, és még az is elképzelhető, hogy új elnevezése hamarosan ügynökség lesz. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!