Sztárfellépők az újvidéki Exit Fesztiválon

Sztárfellépők az újvidéki Exit Fesztiválon 

Mások mellett a Nick Cave & The Bad Seeds, Calvin Harris, Iggy Azalea és James Arthur is koncertet ad az idei Exit Fesztiválon, amelyet július 7. és 10. között tartanak Szerbiában, az újvidéki Péterváradi erődben.
Több ezer program Újvidéken az EKF alkalmából

Több ezer program Újvidéken az EKF alkalmából 

A litvániai Kaunas és a luxemburgi Esch-sur-Alzette mellett csütörtöktől a szerbiai Újvidék is Európa Kulturális Fővárosa lett, és a vajdasági város ez alkalomból több mint háromezer programmal várja a látogatókat a 2022-es évben.
Varázslatos szerb vidék

Varázslatos szerb vidék  

Borkóstoló, fazekasok, a lenyűgöző Stopica cseppkőbarlang, Sirogonjo múzeumfalu, a világ leghosszabb drótkötélpályája, a múltat idéző Zica kolostor majd Újvidék – a szerb vidék is rengeteg élményt kínál a kíváncsi turistának. Beszámoló a Szerb Nemzeti Turisztikai Hivatal egyhetes tanulmányútjának második feléről.
Magyar termékek hódítják meg Újvidéket

Magyar termékek hódítják meg Újvidéket 

Május 13-án, szombaton nyitotta meg Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a 84. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár magyar pavilonját.

Együtt lesz kulturális főváros Újvidék és Temesvár 

Temesvár és egy görög város mellett Újvidék lesz Európa kulturális fővárosa 2021-ben. Ez az első alkalom, hogy uniós tagjelölt országból kapja meg valaki a címet. Magyar település legkorábban 2023-ban lehet újra európai kulturális főváros.
Dínópark nyílik a szomszédban

Dínópark nyílik a szomszédban 

Őshüllőparkot építenek Újvidéken. Ez lesz a Balkán-félsziget ilyen jellegű létesítménye. 

Milliókból fejlődik a vajdasági turizmus 

Négy új pályázatot mutatott be a napokban Újvidéken Miroslav Vasin tartományi gazdasági, foglalkoztatási és a nemek egyenjogúságáért felelős titkár, írja a Magyar Szó. 
A Radiohead-alapító új sztárbandája az ötnapos Exit Fesztiválon

A Radiohead-alapító új sztárbandája az ötnapos Exit Fesztiválon 

Az idén már öt napig tart az újvidéki Exit Fesztivál (július 10-14.), ahol fellép az egykori Radiohead-alapító Tom Yorke új bandája is.
Exit Fesztivál: az erőd velünk van!

Exit Fesztivál: az erőd velünk van! 

A korábbinál kevesebb résztvevővel, de kiváló hangulatban rendezték meg július közepén Újvidéken a 13. Exit fesztivált, amelyen munkatársunk is részt vett.
Exit Fesztivál: menjen inkább vonattal!

Exit Fesztivál: menjen inkább vonattal! 

Évről évre egyre többen utaznak vonattal a nyári zenei rendezvényekre, ezért a július 12. és július 15. között megrendezésre kerülő, újvidéki Exit Fesztiválra utazók kényelmesebb vasúti utazása érdekében a MÁV-START Zrt. a szerb vasutakkal együttműködve a Budapest–Újvidék–Budapest útvonalat érintő szerelvényeket megerősítve közlekedteti - közölte a Turizmus Online-nal a MÁV szerdán.

Exit Fesztivál: hogy a fal a fejekben leomoljon 

Az idén 10 éves szerbiai fesztivál idén először jelent meg Magyarországon nagyobb erőkkel. Az erősítés célja természetesen a több jegy eladása - egyfelől.

A 2011-es újvidéki Exit fesztivál programja 

A Szegedtől alig 110 kilométerre fekvő vajdasági székhelyen, Újvidéken az idén is megrendezik az Európa egyik legjobb zenei fesztiváljának tartott Exitet július 7-10. között. A rendezvénynek ismét a csodálatos péterváradi erőd ad otthont. Az idei kínálatban az elektronikuszene sztárjai állnak a középpontban, de az alternatív rock és a hip-hop hívei is megtalálják a számításukat.

Beirut Újvidékre megy 

És ott is marad pár napig, az idei Exit Fesztiválon. De nem ők az egyetlen remek zenekar Szerbia legjelentősebb nyári fesztiválján - közölte a Turizmus Online-nal a fesztiválra jegyeket értékesítő szegedi Atlantic Travel.

Az Alföld új vendégei Újvidékről 

2010. szeptember 28. és október 1. között zajlik a szerbiai Újvidéken a Novi Sad Tourism Fair.

Északról nézve dél, délről pedig észak 

A helyiek azt mondják, Újvidék a legészakibb balkáni város, ugyanakkor a legdélebbre fekvő európai nagyváros is. Azok a turisták, akik a múlt héten Európa minden részéből, de különösen Nagy-Britanniából és Hollandiából ellátogattak az Exit fesztiválra, erről személyesen is meggyőződhettek.

Borfesztivál latin zenével Újvidéken 

Ötven idegenvezető dolgozik Újvidéken, ahol egymást érik a fesztiválok, és ahová lapunk, a Turizmus Trend munkatársát is meghívták.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!