Közel hatvan iroda érdeklődik komolyan a felelősségbiztosítási termék iránt 

Közel 20 iroda biztosan megköti az új felősségbiztosítási terméket, további 38 cég a szerződéskötés előtt áll - tájékoztatott a MUISZ. 

Felelősségbiztosítás – az utazási iroda felelős döntése! 

A MUISZ az elmúlt időszak egyik legfontosabb eredményének tartja, hogy kezdeményezésére és aktív részvételével végre Magyarországon is elérhető az utazási irodai felelősségbiztosítás, amely kiterjed az utazásszervezői (beutaztató és kiutaztató), valamint az utazásközvetítői felelősségre is.

Kérdések és válaszok az utazási irodai felelősségbiztosításról 

Március 3-án az Utazás kiállításon tartott tájékoztatót a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) az új biztosítási termékről, az utazási irodai felelősségbiztosításról.

Tudjon meg mindent az utazási irodai felelősségbiztosításról! 

Megszületett a várva várt utazási irodai felelősségbiztosítási termék, amely a Colonnade Insurance S.A. biztosítótársaságnál lesz hamarosan elérhető. A termék részleteit a Magyar Utazási Irodák Szövetsége foglalta össze.
Egy buszbaleset következményei

Egy buszbaleset következményei 

A debreceni Grand Tours Utazási Iroda 2016. december 17-i, halálos áldozatokkal és több tucat sérülttel járó közúti balesete kapcsán a szakmában újra felmerült az utazási irodai felelősségbiztosítás kérdése. Kérdéseink reagált a Grand Tours 2000 Kft. ügyvédje, az iroda tulajdonosa és a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!