Az Accent Hotels üzemeltetésében Füred ikonikus szállodája

Az Accent Hotels üzemeltetésében Füred ikonikus szállodája 

Januártól az Accent Hotels üzemelteti Balatonfüred ikonikus szállodáját, a megújuló Anna Grand Hotelt. A több mint 200 éves múltra visszatekintő, 105 szobás szálloda jelenleg átmenetileg zárva tart, teljes rekonstrukción esik át.
Önkormányzati cég veszi át a tamási termálfürdő üzemeltetését

Önkormányzati cég veszi át a tamási termálfürdő üzemeltetését 

Az Aquaplus Kft. helyett az önkormányzati tulajdonú Tamási Vagyongazdálkodó Kft. üzemelteti a jövő év januárjától a helyi termálfürdőt, ahol tavaly novemberben egy tűzeset miatt jelentős kár keletkezett - közölte a város polgármestere csütörtökön az MTI-vel.
A Gundel és a Bagolyvár étterem új üzemeltetőnél

A Gundel és a Bagolyvár étterem új üzemeltetőnél 

Hosszú távú szerződést kötöttek a Danubius Hotels és az Eventrend Group tulajdonában álló vállalkozások a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetésére, valamint az intézményhez tartozó rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra.
Étterem üzemeltetés pályázati felhívás

Étterem üzemeltetés pályázati felhívás 

A CPI Hotels Hungary Kft., mint kiíró nyílt pályázati felhívást tesz közzé a Budapest, V. kerület, Mérleg utcában nyíló szállodáiban lévő étterem, reggeliztetők és bárok bérleti formában történő, hosszú távú üzemeltetésére.

A BKV üzemeltetné a városnéző buszokat? 

Számolja még valaki, hanyadjára fut neki a Főváros a kérdésnek? Ismét egy eredménytelen koncessziós eljárás - derül ki a Fővárosi Közgyűlés honlapjáról.

Kiderült, ki nyerte a négycsillagos sóstói Wellness Hotel üzemeltetői pályázatát 

Lezárult a nyíregyházi önkormányzat és a Sóstó Gyógyfürdő Zrt. közös közbeszerzési eljárása, amelyet a tervek szerint novemberben nyíló Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetésére írtak ki. A négycsillagos wellness szálloda jogát a Hunguest Hotel Zrt. nyerte – tette közzé a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Megkapta az engedélyt Brüsszeltől a Sofitel vezetősége

Megkapta az engedélyt Brüsszeltől a Sofitel vezetősége 

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Starwood Capital Group és az Accor-Pannonia Hotels számára, hogy közös kezelésbe vegye a Sofitel Budapest Chain Bridge hotelt - közölte az uniós bizottság.

Az Accent üzemeltetésébe került a gödöllői szálloda 

Gödöllő képviselőtestülete július 1-jétől határozatlan időre Laurán Csabát választotta meg a G-Magistratus Zrt. vezérigazgatójának, egyben menedzsmentszolgáltatásra vonatkozó együttműködési szerződést hagyott jóvá a G-Magistratus Zrt. és a 12 szállodát üzemeltető Accent Hotel Management Kft. között, írja az Önkormányzati Sajtószolgálat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!