Az Accent Hotels üzemeltetésében Füred ikonikus szállodája

Januártól az Accent Hotels üzemelteti Balatonfüred ikonikus szállodáját, a megújuló Anna Grand Hotelt. A több mint 200 éves múltra visszatekintő, 105 szobás szálloda jelenleg átmenetileg zárva tart, teljes rekonstrukción esik át.

Az Anna Grand Hotel a felújítást követően nyártól 105 szobával, valamint 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel várja vendégeit. A rekonstrukció során megőrzik a több mint 200 éves épület klasszicista jegyeit, így a pihenni vágyók modern köntösben élvezhetik majd a reformkor eleganciáját.

Mint ismert, a szálloda impozáns bálterme akár 300 fő befogadására is alkalmas, legendás helyszíne az 1825 óta megrendezésre kerülő Anna-bálnak.

 

„Elismerés számunkra, hogy a szálloda tulajdonosa az Accent Hotelst bízta meg az Anna Grand Hotel üzemeltetésével, melynek köszönhetően méltán híres belföldi szállodával bővülhetett sokszínű portfóliónk. A szálloda jelenleg felújítási munkálatok miatt ideiglenesen zárva tart, azonban a terveknek megfelelően a nyári szezonra már megújulva nyitjuk újra kapuinkat vendégeink számára. Folyamatban van a nyitás előkészítése és a kiemelkedő szolgáltatási színvonalat biztosító nyitó csapat kiválasztása”, mondta Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese a lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint.

„Az a célunk, hogy megőrizzük a Balaton ékkövének és ikonikus szállodájának hírnevét, az épület felújításával és az Accent Hotels szakmai hátterével pedig még magasabbra pozicionáljuk az Anna Grand Hotelt. Megújulnak a szálloda szobái, közösségi terei, wellnessrészlege és étterme is”, tette hozzá Bartos Balázs, a szálloda igazgatója.

 

 

Forrás: TriVal / Turizmus Online


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.