Ha megéli 2035-öt, rá sem ismer majd a visegrádi várra

Ha megéli 2035-öt, rá sem ismer majd a visegrádi várra 

Akkor ugyanis, vagyis a visegrádi királytalálkozó 700. évfordulójára, teljesen megújul a visegrádi vár és környezete.
Szigliget fejlesztésekkel készül a nyárra

Szigliget fejlesztésekkel készül a nyárra 

Szigliget nagy erőkkel dolgozik azon, hogy ha újból megnyithatja kapuit, még több látnivalóval, még színvonalasabb, igényesebb körülmények között várhassák a turistákat. Pályázati forrásból fejlesztik a strandot és a várat, saját erőből utat, járdát építenek, és szépítik a közterületeket.

Újjászületik a Diósgyőri vár 

Visszanyeri eredeti pompáját a Diósgyőri vár: az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló beruházás során megújulnak az eredeti bástyák és palotaszárnyak, de rekonstruálják a vár lovagtermét is, amely Közép-Európában egykor a legnagyobb volt.

Elkészült a Csókakői vár kaputornya 

Jelentős állomásához érkezett a csókakői vár felújítása azzal, hogy alig fél év alatt, közel százmillió forint felhasználásával elkészült a kaputorony rekonstrukciója. A megújult tornyot április 2-án avatják.

300 millióból újítják fel a szigligeti várat 

Háromszázmillió forintot nyert a szigligeti önkormányzat a működtetésében lévő vár felújítására az Új Széchenyi Terv pályázatán - tájékoztatta az MTI-t a település polgármestere csütörtökön.

Újjáépítik a csókakői vár egyes részeit 

Pályázati forrásból újjáépítik a csókakői vár egyes részeit, a munkálatokat augusztus elején kezdik.

Nyílik a felújított kisnánai vár 

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága, valamint a Heves Megyei Önkormányzat marketing és kommunikációs együttműködésével, 2011. október 20-án kerül sor a kisnánai vár felújítás utáni hivatalos projektzáró rendezvényére. 
Megújulnak a mátrai várak

Megújulnak a mátrai várak 

A siroki és a kisnánai várat, illetve a várakban folyó rekonstrukciós munkálatokat és a jövőbeni terveket ismerhették meg csütörtökön azok az újságírók és turisztikai szakemberek, akik elfogadták a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület meghívását. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!