Romániai vendégéjszakaszámok a tél beköszöntéig

Romániai vendégéjszakaszámok a tél beköszöntéig 

Nőtt a turisták száma és a szálláshelyek forgalma tavaly november végéig.
Hajdúszoboszlón eddig jól alakulnak a vendégéjszakaszámok

Hajdúszoboszlón eddig jól alakulnak a vendégéjszakaszámok 

Helyi szolgáltatók, szállásadók, és a város vezetői köszöntötték az idei egymilliomodik vendégéjszakát eltöltő vendéget Hajdúszoboszlón szerdán.
35 százalékkal több vendégéjszaka Romániában

35 százalékkal több vendégéjszaka Romániában 

Romániában csaknem 35 százalékkal, 8,823 millióra nőtt a vendégéjszakák száma az idei első fél évben a tavalyi év azonos időszakához mérten - közölte a román országos statisztikai intézet.

Román vendégéjszaka adatok 

Tavaly 51,6 százalékkal csökkent Romániában a vendégéjszakák száma.

Így alakult a vendégéjszakák száma júliusban Romániában 

Júliusban csaknem 45 százalékkal, 2,436 millióra csökkent a vendégéjszakák száma az egy évvel korábbihoz mérten - közölte szerdán a román országos statisztikai intézet.
Szárnyaló számok a szállodáknál

Szárnyaló számok a szállodáknál 

A kereskedelmi szálláshelyek teljesítményének további jelentős javulását mutatják a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) ma közzétett novemberi adatai. 2017 novemberéig a turisták annyi éjszakát töltöttek el Magyarországon, mint 2016-ban egész évben. Az év tizenegyedik hónapjában 6,5%-kal nőtt a vendégforgalom az előző év azonos időszakához képest, a kereskedelmi szálláshelyek pedig közel 15%-kal magasabb szállásdíjbevételt realizálhattak.

Húsz százalékkal nőttek a szállásdíjbevételek júliusban 

Tovább folytatódik a turisztikai ágazat eredményének – szinte már megszokottan jelentős mértékű – bővülése. Az erős évkezdés és a kimagasló júniusi adatok után az év második nyári hónapjának szálláshely-adatai is derűlátásra adnak okot, mivel az előző évet messze felülmúló eredményt mutatnak. Szintén kedvező fejlemény, hogy júliusban a vendégforgalom az ország valamennyi turisztikai régiójában növekedett.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!