Megvan, ki lesz a főváros múzeumának igazgatója

Megvan, ki lesz a főváros múzeumának igazgatója 

A pályázatokat értékelő szakmai bizottság egyhangúlag Csorba László történészt, a Nemzeti Múzeum korábbi főigazgatóját tartja alkalmasnak a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) főigazgatói posztjára.
Augusztus 1-től új főtitkár a MaReSz élén

Augusztus 1-től új főtitkár a MaReSz élén 

Az új kihívások elé néző Vaskó Tünde helyét Szűcs Balázs veszi át a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) főtitkári posztján.
Vezetőváltás az IBUSZ-nál

Vezetőváltás az IBUSZ-nál 

Személycsere történt az IBUSZ menetjegy üzletág vezetői pozíciójában.

Új vezető kezeli a nemzeti vagyont 

Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 2018. szeptember 1-jével Rózsa Zsoltot nevezte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójának - közölte a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter sajtó és kommunikációs főosztálya csütörtökön.

Új vezetők a Weco Travelnél 

Új vezetők a Weco Travelnél

Közös megegyezéssel távozik a MÁV-Start vezérigazgatója 

Közös megegyezéssel megszűnik Zaránd György, a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatójának munkaviszonya 2015. július 31-ével - közölte Morvai Katalin, a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatója az MTI érdeklődésére hétfőn.
„A Ryanair-utas nem fordul utazási irodához”

„A Ryanair-utas nem fordul utazási irodához” 

2012 decemberében vette át a stafétát a Magyar Beutaztatók Szövetségének (MABEUSZ) élén Kálmán István, a Liberty International magyarországi ügyvezetője Rácsai Ágnestől.

Új igazgató Svájcból a Hertelendy Kastély élén 

Nem csupán az igazgató új, hanem a konyha élén is váltás történt - tudtuk meg a kastélyszállótól.

Az American Airlines vezére lett a oneworld új elnöke 

A oneworld igazgatósága a napokban elnökévé választotta Tom Horton-t, az American Airlines elnök-vezérigazgatóját. A stafétabotot Gerard Arpey adta át, aki a múlt hónap végén döntött úgy, hogy nyugdíjba vonul. Tom Horton kinevezésére a oneworld ez évi utolsó igazgatósági ülésén került sor, melyet New York-ban, a szövetség új irodájában rendeztek meg - közölte a Turizmus Online-nal a Malév.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!