Érdemes az ünnep előtt megvenni a jegyeket, változik a menetrend

Érdemes az ünnep előtt megvenni a jegyeket, változik a menetrend 

A MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat.
Nem tudtuk, mi hiányzik még: kétnapos sztrájk a Volánbusznál

Nem tudtuk, mi hiányzik még: kétnapos sztrájk a Volánbusznál 

Vasárnapra és hétfőre sztrájkot szerveznek a Volánnál, korábbi ígéretüknek megfelelően.
Lejárt okmánnyal júliusban már nem érdemes vonatra, buszra szállni

Lejárt okmánnyal júliusban már nem érdemes vonatra, buszra szállni 

Július 1-jétől, péntektől a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatain is csak az érvényes igazolványokat fogadják el - közölte a MÁV-Volán-csoport.
Nyáron vonattal mindenhonnan elérhető a Balaton

Nyáron vonattal mindenhonnan elérhető a Balaton 

Az idei nyári menetrend célja, hogy a Balaton felé ne csak Budapestről kínáljanak megbízható, ütemes kiszolgálást, hanem kihasználva, hogy a MÁV és a Volán már egy cégcsoportban működik, az ország minden tájáról biztosítsanak oda eljutási lehetőséget - mondta a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) közlekedésért felelős államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján.
MÁV-Volán info a hosszú hétvégére

MÁV-Volán info a hosszú hétvégére 

A MÁV-START vonatai október 31-én, vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.
MÁV - Volán: változik a menetrend

MÁV - Volán: változik a menetrend 

Vasárnap lép életbe a MÁV-Start és a Volánbusz 2020/2021-es menetrendje, amely mintegy harminc vasútvonalon és ötven autóbuszos vonalon jelent változást.
Változások a MÁV-nál és a Volánbusznál

Változások a MÁV-nál és a Volánbusznál 

Homolya Róbertet nevezte ki a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. élére, elődje Dávid Ilona a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója lett. Fekete Antal, a cég vezetője közös megegyezéssel távozik.

Elindult a MÁV-VOLÁN integrált menetrendi kereső 

Hivatalos: A MÁV-START Zrt. és a VOLÁN Egyesülés 2015-ben kötött stratégiai együttműködési megállapodásának köszönhetően – a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szakmai támogatásával – ma délelőtt elindult a MÁV-VOLÁN integrált menetrendi kereső.

Magánvállalatok is pályázhatnak regionális buszjáratok indítására 

Az autóbuszos személyszállítás érdekeinek érvényesítése és a hazai cégek piacképességének növelése érdekében megállapodást kötött a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) és a Volán Egyesülés - közölte a NiT Hungary.

Változik a vasúti és buszjáratok menetrendje az ünnepekkor 

Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor és szilveszterkor, a MÁV és a Volán-társaságok járatai is ünnepi menetrend szerint szállítják az utasokat.

Hamarosan hatályba lép a Volán jövő évi menetrendje 

A Volán jövő évi menetrendje december 13-án lép hatályba, és 2016. december 10-ig marad érvényben, a társaságok 381 új járatot indítanak, 284-et leállítanak - közölte a Volán Egyesülés szerdán.

Minden egy helyen: közös felületet kapott a balatoni közösségi közlekedés 

A MÁV, a BAHART és a Balaton mentén járatokat üzemeltető Volán társaságok járatinformációit is közös felületeken teszi elérhetővé a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. által indított projekt, amelynek fejlesztését az Alba, a Vértes és a Borsod Volán utastájékoztatási rendszereit is felépítő i-Cell végezte. A rendszer jelenleg tesztüzemben működik.

Új vezérigazgató a Volánbusz élén 

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Igazgatóságának döntése értelmében április 29-től új vezérigazgató irányítja a Volánbusz Zrt.-t, Dévényi Gergelyt Fekete Antal váltja - közölte a vagyonkezelő.

Erre figyeljen, ha húsvétkor vonatra vagy buszra száll 

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén a húsvéti ünnep miatt.

Terjed az elektronikus utastájékoztatás 

A Borsod és a Vértes Volán után az Alba Volánnál is elindul ősszel az elektronikus utastájékoztatási rendszer, a tesztüzem a társaság 240 járművével szeptemberben kezdődik - közölte az informatikai rendszert kifejlesztő i-Cell Kft. az MTI-vel kedden.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!