Spanyol járatnyitás Budapest felé

Spanyol járatnyitás Budapest felé  

Bilbao városa légi összeköttetésében jelentős változás várható. Decembertől.

Javította pénzügyi helyzetét az International Airlines Group 

A cég üzemi eredménye 2,7 milliárd eurót tett ki, 9,7 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, az adózott eredmény pedig 2 milliárd euró lett, 3,5 százalékkal több, mint 2016-ben - adta hírül az MTI.
Új olcsó légitársaság repül Európából Amerikába

Új olcsó légitársaság repül Európából Amerikába 

A British Airways anyacége, az IAG új, hosszú távú járatokat üzemeltető légitársaságot indít barcelonai székhellyel. A Level tervezett járataira a Vueling gépei is ráhordanak majd. 

Jelentősen javított adózott eredményén az International Airlines Group 

Negyven százalékkal javította adózott eredményét a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling anyavállalata, az International Airlines Group (IAG).

Kevesebb utas a Lufthansánál, több az Air France-KLM-nél és az IAG-nál 

Kevesebb utast szállítottak márciusban a Lufthansa csoport légitársaságai, az Internatinal Airlines Group (British Airways, Iberia, diszkont Vueling) és az Air France-KLM viszont növelte utasforgalmát az év harmadik hónapjában - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett statisztikákból.
Új járatok Budapestről Rómába és Barcelonába

Új járatok Budapestről Rómába és Barcelonába 

Hetente háromszor indít járatot Rómából és Barcelonából Budapestre jövő nyáron a Vueling spanyol fapados légitársaság. 

Nyereségessé vált az IAG-csoport az első félévben 

Nyereségessé vált az International Airlines Group (IAG) 2014 első felben a tavaly első fél évi veszteséges működés után, miután a British Airways-t, az Iberiát és a Vuelinget magában foglaló cégcsoport jelentősen növelte árbevételét.

Júniusban rekordforgalmat bonyolított Ferihegy 

Újabb rekordot döntöttek az utasforgalmi statisztikák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren júniusban. A repülőtér fennállása óta ebben a hónapban még sohasem regisztráltak ennyi utast, egészen pontosan 863 994 főt a ferihegyi terminálokon.

Az ibériai fapadossal is repülhetünk Barcelonába 

Nem kevesebb, mint 14.430 újabb utasférőhelyet tett elérhetővé a Barcelona-Budapest járatán a Vueling spanyol légitársaság idén június és szeptember között. A spanyol diszkont légitársaság gépei hetente háromszor, szerdán, pénteken és vasárnap érkeznek Budapestre a katalán fővárosból.

Ki repteti el a turistát? 

Az idei berlini ITB egyik kerekasztal-beszélgetésén felmerült kérdés időszerűsége és jogossága felől nincs kétség, hisz a fapadosok egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a nyaralásra indulók táborából. Példáért nem is kell messze mennünk; már a tavaly nyári hazai charter szezonban látszott, hogy még az utazásszervezőknél csomagot vásárlók is mind többen ülnek át a fapadosok block seat-jeire.

Bázisnyitási dömping: a Vueling meg Rómába megy 

22 új útvonalat repül április 2-tól a - Budapestre több év kihagyást követően visszatérő - Vueling Róma Fiumicino repülőterén nyíló bázisáról - írja az AIRportal.hu.

Új Barcelona-Budapest járatok a visszatérő Vuelingtől 

Heti három barcelonai járattal tér vissza Budapestre a Vueling légitársaság. A spanyol cég a turisták mellett az üzleti utazókat is célozza.

Afrikai járatot indított a Vueling 

Gambia fővárosába, Banjulba indított járatot a spanyol fapados Vueling légitársaság.

Tömeges leépítés az Iberiánál 

A tulajdonos IAG bejelentette, hogy 4500 munkahelyet szüntet meg az Iberiánál egy átfogó szerkezetátalakítási program keretében.

500 új munkaerőt toboroz a Vueling 

500 új munkaerőt toboroz a spanyol Vueling diszkont légitársaság 2013-as nemzetközi terjeszkedésének részeként. 

Gépeltérítésre gyanakodtak a Vueling egyik gépénél 

A holland terrorelhárító hatóság (NCTB) szerint kommunikációs hiba miatt gyanakodtak túszejtésre szerda délután egy Malagából Amszterdamba tartó gép fedélzetén.

A spanyol Vueling viheti a Malévet? 

A Népszabadság úgy tudja, hogy a spanyol Vueling légitársasággal már addig jutottak a tárgyalások, hogy a cégnél igazgatósági döntésre vár a magyar légitársaságba való beszállás.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!