Új vezetők a Weco Travelnél 

Új vezetők a Weco Travelnél

Új vezetők a Weco Travel cégcsoport élén 

A cégcsoport bővülése a Weco Travel és a Weco Online egyesülése mellett a menedzsment átalakulását is érinti.

Változás a Weco Online élén 

Új menedzsment irányítja az online utazással foglalkozó vállalatot.

Csütörtökön kiderül, melyek a magyarok kedvenc légitársaságai 

A legnagyobb hazai repülőjegy forgalmazó oldal, a repjegy.hu idén is megkérte a hazai utazóközönséget, hogy válassza ki kedvenc légitársaságát.
Ki lett a magyar utasok kedvenc légitársasága?

Ki lett a magyar utasok kedvenc légitársasága? 

Csütörtök délelőtt újságírók és a légitársaságok képviselői együtt izgulhattak a Pavillon de Paris étteremben, ahol kiderült, a hazai utazók kit választottak meg legkedvencebb légitársaságaiknak.

Keresik a magyar utasok kedvenc légitársaságát! 

Legutóbbi külföldi útján jókedvűen, fütyörészve szállt le a repülőről, olyan jól érezte magát? Vagy éppen ellenkezőleg: megfogadta, hogy ezzel a légitársasággal soha többet nem repül? Most megoszthatja véleményét bármely repülőtársaság szolgáltatásaival kapcsolatban.

Újra munkában a Malév call-centere 

A Malév leállása utáni időszakban sok volt munkatárs és beszállító helyzete vált bizonytalanná. Néhányuk most újra munkába állhat, a repjegy.hu megnövekedett utasforgalmát kiszolgáló call-centerében.
Új repülőjegy üzletág-igazgató a Weco-Online Kft.-nél

Új repülőjegy üzletág-igazgató a Weco-Online Kft.-nél 

Holczinger Zoltán tölti be 2012. május 2-től a Weco-Online Kft. újonnan kialakított repülőjegy üzletág-igazgatói pozícióját.

A Malév eltűnése nem tragédia, hanem lehetőség 

2011. évi forgalma alapján a Legnagyobb online ügyfél díját kapta meg a Weco Online a Travelport GDS közelmúltban Krakkóban megrendezett regionális konferenciáján. 2009-ben még egy másik kategóriában remekeltek, akkor a Legjobban növekvő online iroda címét érdemelték ki.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!