Kiemelkedő a magyarok nyaralási kedve a régióban 

A tavalyi évhez képest több mint egy héttel korábban foglaltuk le a nyaralásunkat idén, derült ki a Wizz Tours online utazási szolgáltató közép-európai országokat összehasonlító nyári foglalási adataiból. 
A hazai utazásszervezők top 3-jába készül a Wizz Tours

A hazai utazásszervezők top 3-jába készül a Wizz Tours 

Még egy év sem telt el azóta, hogy a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) regsiztrálta a Wizz Air Holdings Plc utazásszervezői leányvállalatát, a Wizz Tours Kft-t, a cég nem kevesebbet tűzött ki maga elé, minthogy a hazai utazásszervezői társadalom előkelőségei közé kerüljön. Barits János ügyvezető szerint erre hónapokon belül esélyük nyílik - derült egy kedden, a budapesti Korona szállóban annak apropóján tartott sajtóbeszélgetésen, hogy a cég megújította és továbbfejlesztette utazási csomagokat kínáló online platformját.

Nőtt az utazásszervezők összkauciója 

2015-re 16,2 milliárd forintnyi vagyoni biztosítékot igazoltak a magyarországi utazásszervezők, a 2016-ra vonatkozó összeg eléri a 18,7 milliárd forintot. Ez azt jelenti, hogy az idén az irodák egy jelentős része forgalma növekedésére számít.

Utazásszervező céget alapított a Wizz Air 

Wizz Tours Kft. néven indított vállalatot utazásszervezői főtevékenységgel a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!