Andrea Bocelli fia fellép az  Örvényesvölgy Fesztiválon

Andrea Bocelli fia fellép az Örvényesvölgy Fesztiválon 

Matteo Bocelli, első magyarországi koncertjét, a zalai fesztivál erdei hátterű színpadán adja 2024. június 29-én, szombaton este.
Bedobta a törülközőt ez a népszerű zalai termálfürdő

Bedobta a törülközőt ez a népszerű zalai termálfürdő 

Anyagi okok miatt idén sem nyit ki a Letenyén található, önkormányzati tulajdonú, népszerű termálfürdő. Az április végi képviselő-testületi ülésen elhangzottak szerint a nyitás a város leendő tanuszodája miatt sem lehetséges.
Pünkösdi portanyitogatóval indul a nyár a Zala-völgyében

Pünkösdi portanyitogatóval indul a nyár a Zala-völgyében 

Június 3-6 között, 4 napon keresztül 20 zalai porta készül boros, gasztrós, kreatív és játékos vidékiprogramokkal Zalacsánytól Kisgörbőig.
Fenntartható zöldfelületek Lentiben - egymilliárdból

Fenntartható zöldfelületek Lentiben - egymilliárdból 

Csaknem egymilliárd forint támogatást nyert el a zala megyei Lenti önkormányzata a közterületek felújítására, sportpályák építésére és a zöldfelületek megújítására a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében.

Közel 800 millió forintot fordítanak kerékpárút-fejlesztésre Zalában 

Csaknem 800 millió forintot fordítanak Zala megyében bicikli-utak építésére és kerékpárosbarát fejlesztésekre a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében - közölte a megyei önkormányzat. 

A szuvidolt sertés találkozása a göcseji dödöllével 

Sűrű erdő szélén, távol a világ zajától, a göcseji dombok között találjuk Bázakerettyén a Bonne Chance éttermet és hotelt, amelyet egyre többen ismernek kísérletező konyhájáról.

Élmény-sétány, ökopart, kikötő és bormúzeum is épül Zalában 

A balatoni üdülőkörzetben megvalósuló turisztikai látványosságok és szolgáltatások fejlesztésére kiírt pályázaton 11 zalai nyertes összesen mintegy 2,6 milliárd forint uniós és állami támogatáshoz jutott - tájékoztatta a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (NYDRFÜ) kedden az MTI-t.

Turistaszálló épült a zalai erdei kisvasút központjában 

Közel félszáz férőhelyes turistaszálló épült az erdei kisvasút központjában, Csömödéren - írta pénteki számában a Zalai Hírlap.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!

Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon

Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon 

Alig várjuk, hogy bemutathassuk innovatív, környezetbarát és gazdaságos mosoda- és konyhatechnológia ipari gépeinket!
Klasszis TopDesign 2023: mutatjuk a győzteseket!

Klasszis TopDesign 2023: mutatjuk a győzteseket! 

Lezárult a zsűrizés, a közönségszavazás és egy fordulatokban gazdag, szakmai programmal is egybekötött díjátadó alkalmával, november 30-án, a napokban megnyílt ötcsillagos pesti belvárosi Hotel Dorotheában átadták a győzteseknek a díjakat a Klasszis Csoport által meghirdetett Klasszis TopDesign 2023 gálaestjén.

Beköltözött a tavasz a JAB Villa bemutatótereibe

Beköltözött a tavasz a JAB Villa bemutatótereibe 

És mivel megérkezett – be is mutatja a JAB magyarországi csapata, Bakody Katalin vezetésével a tavasz jegyében készült, csodaszép, friss Chivasso, JAB és Gardisette tavaszi kollekcióit üzleti partnereiknek.