Újabb milliárdos fejlesztésre készülnek a Zsóryban

Újabb milliárdos fejlesztésre készülnek a Zsóryban 

Tavaly csaknem négyszázezer gyógyulni vágyó vendéget fogadtak a Zsóry-fürdőben. Mezőkövesd legkiemelkedőbb turisztikai látványosságát a következő években is továbbfejlesztik.

A fesztiválok idén is fontos láncszemei a turizmusnak 

A közös összefogás, a partneri együttműködés 2016-ban is hozzájárulhat ahhoz, hogy az idei turisztikai szezonban kiemelkedő eredmények születhessenek – emlékeztetett Mezőkövesden, a Magyar Fesztivál Szövetség regionális szakmai napján Elekes Zoltán alelnök. – Ehhez a szövetség is igyekszik segítséget nyújtani.
Hiánypótló szálláshelyek létesültek a Zsóry fürdő területén

Hiánypótló szálláshelyek létesültek a Zsóry fürdő területén 

Új szálláshelyekkel gazdagodott Mezőkövesd. A matyó város ékkövének számító, Zsóry Lajosról elnevezett gyógy- és strandfürdő területén tizennyolc négycsillagos apartmanházat építettek, melyeket ünnepélyes keretek között avattak fel.
Színvonalas szálláshely nyílt a Zsóry Fürdő területén

Színvonalas szálláshely nyílt a Zsóry Fürdő területén 

Augusztus 10-én megnyílt Mezőkövesd legújabb szálláshelye, a Pandora Zsóry Apartmanok. A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén, de elkerített helyen található a 18 darab igényesen kialakított apartman.
Zsóry fürdőnél járt, és második lett a Kék Madár

Zsóry fürdőnél járt, és második lett a Kék Madár 

Az Accent-csoport elhívta két napos, Accent Gasztro elnevezésű, júniusi szakmai rendezvényére a szekszárdi Ízlelő étterem (ez Magyarország egyetlen olyan étterme, ahol sérültek dolgoznak mind a vendégtérben, mind a konyhán) csapatát.
Újabb gyógyhellyel gazdagodtunk

Újabb gyógyhellyel gazdagodtunk 

A napokban hivatalosan is megkapta a gyógyhely minősítést a „Mezőkövesd-Zsórifürdő” üdülőterület, mely nemcsak a fürdő és város számára jelent előnyöket, hanem a turisták számára is irányadó lehet.

Új fedett élménymedencével bővül a Zsóry fürdő 

Mintegy egymilliárd forint beruházás keretében új fedett élménymedencével, rendezvénytérrel, kalandpark jellegű játszótérrel bővül a mezőkövesdi Zsóry fürdő, valamint megújul az uszoda is - tájékoztatta a város önkormányzatának szóvivője szerdán az MTI-t.
Megújult a szentistváni matyó tájház

Megújult a szentistváni matyó tájház 

Továbbra is a matyó hagyományokra építik az idegenforgalmat Szentistvánon - mondta a Turizmus Online-nak Koncz József polgármester. A falu Mezőkövesd és Tard mellett a harmadik jelentős matyó település.
Kemencés falu a Zsóry fürdő szomszédságában

Kemencés falu a Zsóry fürdő szomszédságában 

Az elmúlt két évben jelentősen fejlődött a turizmus Szihalmon - tudtuk meg Bóta József Sándor polgármestertől. Az országos hírű mezőkövesdi Zsóry Fürdőtől alig három kilométerre levő faluban egyre jobban felismerik a vendégvárás jelentőségét.

Termálvízzel fűt eztán a Zsóry fürdő 

Befejeződött a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő hőenergetikai fejlesztése a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesden, a beruházás teljes költsége mintegy 180 millió forint volt.

Milliárdos fürdőfejlesztés Mezőkövesden 

Nettó közel egymilliárd forint értékű fejlesztés valósult meg Mezőkövesden a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben - jelentette be a város polgármestere csütörtökön Mezőkövesden, a projekt záró rendezvényén.

Folyamatos megújulás a Zsóry-fürdőben 

Hamarosan átadják a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben a közel egy éve tartó fejlesztés utolsó elemeit.

Év végére befejeződhet a Zsóry-fürdő bővítése 

Jó ütemben halad a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő felújítása és fejlesztése, a több mint 1,2 milliárd forint értékű, uniós forrásból megvalósuló rekonstrukció és bővítés az év végére fejeződhet be.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!